KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, November 28, 2016

Bila Cik Nor Komitmen Dengan Job Review


Assalamualaikum..

Entry ni bukan entry riak atau nak menunjuk. Tapi just nak tunjuk betapa komitednya Cik Nor dalam membuat tugasan review. Tak kiralah tugasan tu berbayar atau pun tidak.

Dalam beg balik kampung Cik Nor barang-barang dalam gambar tu la Cik Nor usung ke sana ke mari. Sebenarnya banyak lagi tapi Cik Nor dah buang sebahagian. Bukan buang dalam tong sampah tapi buang dari beg balik kampung jer. hehe

Selagi tak siap tugasan yang Cik Nor dapat selagi tu la Cik Nor usung. 😀😀😀. Kadang-kadang tu yang dah siap pun Cik Nor simpan dalam beg tu jugak. Kalau orang tengok confirm orang ingat Cik Nor tak betul. Yelah..usung sampah-sarap ke sana ke mari.

Korang yang selalu buat job review macam Cik Nor jugak ke? Meh share ngan Cik Nor pengalaman korang.😊

16 comments:

  1. salam cik nor .. nak tanya cam mana cik norr dapat job review ni semua .. boleh kongsi .. :)))..saya kalau habis alert pun kalau tak terlepas baca apa yang dikongsi oleh blogger2 semua

    ReplyDelete
  2. kalau dah diberi tanggungjawab tu memang tak senang duduk selagi tak siap kerja kan..good job kak Nor :)

    ReplyDelete
  3. Depends jugak..kalau ada yg perlu photoshoot luar drpd rumah...Sally bawak jugak...last time bawak perfume g Korea utk photoshoot.. Hahaha..keep up the good work Cik Nor! (^o^)/

    ReplyDelete
  4. tahniah sbb selalu dpt product review... royak la bagaimana nk dpt job mcm ni? TQ

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah....itu rezeki namanya... :)

    ReplyDelete
  6. weee...bestnya cik nor..tahniah and keep it up! =D

    ReplyDelete
  7. xselalu tp alhamdulillah ada juga rezeki..

    ReplyDelete
  8. Pm detail..haha..nak cari job review gak..hihi

    ReplyDelete
  9. mcm mana nk dpt yer cik nor.. kongsi la pengalaman..

    ReplyDelete
  10. nak jgk job review.. share tip plz :)

    ReplyDelete
  11. seronok kan review ni :D hehe
    http://mellyacrayola.blogspot.my/

    ReplyDelete
  12. Tak pernah dapat job review so belum ada pengalaman.... Tak silap ada sekali org tu berminat nak suruh review produk dia. Produk muka. Product gini mestilah kena cuba dulukan Cik Nor barulah konfiden nak review

    ReplyDelete
  13. Klau dpt job review ni, sebolehnya nk siap cepat2 kan cik nor. xmo tangguh. Takut nanti tangguh, tiba2 takde masa nk settle kn pula.

    ReplyDelete
  14. wahhh byk tuuu rezeki kan...tahniahhh!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...