KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Sunday, November 6, 2016

Apa Orang Cari Di Blog Cik Nor?


Assalamualaikum..

Semalam mood busy  so tak sempatla nak jenguk blog kesayangan hamba ni. hehe. Kesayangan lah sangat. Dah lama kan Cik Nor tak share pasal keyword orang cari apa kat blog Cik Nor.

Orang cari cara pakai shawl Cik Nor terima sebab sebelum ni Cik Nor memang jual shawl.  So, munasabah la orang cari pasal shawl.  Pasal limau purut pun sama. Kebaikan limau purut tu first ranking dalam carian. Memang tak dinafikan lah.

Ole-oleh Sabah tu rasanya ada entry tapi lupa entry mana 1.hehe. Nak buat macam mana entry Cik Nor dah 1k lebih. Boleh budget retis dah ni.haha. Entry jer boleh pageview belum boleh lagi. Jeruk nenas asam boi memang Cik Nor buat sebelum ni. Dah lama entry tu..Cik Nor buat masa jeruk-jeruk asam boi ni panas di viral kan.

Satu keywords yang Cik Nor tak boleh terima resepi sagu remaja. perghh dah macam nasi lemak anak dara la pulak. hehe. Seingat Cik Nor, Cik Nor share resepi kuih sagu je. Remaja tu datang dari mana pulak.  Hakak remaja juga tapi remaja kertu.haha.

Apa-apa pon terima kasih pada pencari keywords kat atas. Kerana korang semua traffic Cik Nor meningkat.

3 comments:

  1. Assalammualaikum... cik nor,

    wahhh banyak jugak carian yang singgah kat blog cik nor kan...

    mselim3

    pls: semoga cik nor sukses berblog k.

    ReplyDelete
  2. ok juga keyword yang melekat kat blog cik nor ni.
    kalau tgk keyword kita, Allah.. banyak yang merepek meraban. hihi

    ReplyDelete
  3. Nak tengok jugaklah kat blog. Apa agaknya yg diaorang cari kat blog ai! Hihi....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...