KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, October 19, 2016

Awak.....Blog Saya Tak Glemer La

Assalamualaikum


Alahai..sejak dua menjak ni. Ada la pulak yang request nak masuk bloglist Cik Nor. Bukan Cik nor tak nak masukkan tapi blog Cik Nor ni bukan fofular  sangat. Blog Cik Nor ni hidup segan mati tak mahu je.

Kalau nak masuk bloglist Cik Nor memang silap besar la.  Pageview pun lepas-lepas nak makan. Try g tengok pageview orang lain lagi kebabom dari Cik Nor.

Awak g la masuk bloglist orang lain. Cik Nor mintak maaf banyak-banyak yer. Cik Nor buat bloglist tu bersebab bukan saja-saja. Kalau tak memang tak ada bloglist kat blog Cik Nor.

Cik Nor mintak maaf banyak-banyak yer tak boleh terima awak masuk dalam bloglist Cik Nor.

11 comments:

  1. Aih risau takot orang tanya macam ni hiii..

    ReplyDelete
  2. tak yah risau..bubuh je klau die nak..yang penting exchange

    ReplyDelete
  3. Sy pun da teima komen mcm tu, kang klau msukkn kita plak x myempt nak bw ke blognya nnt mrh plak kn. Baik x pyah bgi msuk

    ReplyDelete
  4. mana tak popularnya? tgok follower dah cecah 1223 tu?

    ReplyDelete
  5. glamour laa sis hehe sebab glamour la orang request :P

    ReplyDelete
  6. saya nak masuk boleh tak cik nor.. hehe

    ReplyDelete
  7. Pilihan ditangan masing-masing kan..:)

    ReplyDelete
  8. Apa salahnya tukar2 link kan. Boleh bina network,link sesama kita :) Apapun pilihan masing2 hihi.

    ReplyDelete
  9. memang dah glamer lah cik noor..hihi

    ReplyDelete
  10. Glemer le tu namanya cik Nor....ramai feminat haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...