KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Sunday, September 18, 2016

Riang Ria Aidiladha

Assalamualaikum.

Cik empunya blog tak berapa sihat. Maka dengan blog-blog sekali terabai. Mintak maaf yer semua. Mood nak berblogging ke laut.

Malam ni rasa macam ada idea nak menulis blog. Gambar atas tu konon-konon photoshoot masa hari raya aidiladha lepas. Kami yang tiada kerja. Kami tak korban ke? Tak korban sebab masing- masang korban seekor lembu untuk satu keluarga.

Macam biasa kami yang giler selpie. Haha. Tak de gambar selpie memang tak sah.

Tengok Cik Nor gaya model tu konon. Tapi keras macam tunggul kayu jer.haha. Ada ke orang nak ambik Cik Nor jadi model fesyen muslimah?hihi


Freestyle katanya. Entah apa-apa.haha

Ok la sekali gambar cik blog. Sekali tengok dah macam gambar passport pun ada jugak😂.

Gambar makanan xde sebab balik masjid terus makan. Lapor..hihi

Cukup untuk kali ini. See u soon.

7 comments:

  1. Kita raya tak sempat melaram pakai baju raya.. hihi..

    ReplyDelete
  2. Dah sihat ke?.sempat gak selfie. Cantik org nya :)

    ReplyDelete
  3. Dah selpie mcm bentuk tu sure dah sihat kan hihi

    ReplyDelete
  4. amboii selfie die..memang riang ria raya la

    ReplyDelete
  5. hehe raya da abes baru sempat nak singgah =P

    ReplyDelete
  6. hehehe raya korban takda pic wefie kat tgh jln yer..raya baruni Murni blk KB 3hari jer

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...