Breaking News

Harum Malam - Rahsia Wanita Masa Kini




Assalamualaikum..

Semenjak akhir-akhir ini kesihatan Cik Nor kerap terganggu akibat dari kerja lebih masa. Adakalanya masuk kerja pukul 8.30 pagi balik pula tak tentu. Kadang-kadang magrib belum tentu sampai ke rumah lagi. Memang tersangat penat.

Dalam keadaan macam tu Harum Malam tetiba hadir menceriakan kembali kehidupan Cik Nor. Setelah 2 minggu menggunakan produk tersebut Cik Nor kembali ceria, semangat untuk kerja dan tiada kelesuan lagi. Alhamdulillah.

Nak tahu apa itu Harum Malam? Harum Malam merupakan supplemen dalaman mewantikan tubuh sepanjang masa di samping berkesan semulajadi sebagai perapat. Membantu menyihatkan dan mencegah bau badan. Ianya juga dapat mencegah masalah dalaman wanita, memberi tenaga dan menambah stamina untuk aktiviti seharian.

Diadun dengan ekstrak ros dan kaya dengan ekstrak herba lain seperti sireh, buah tin, kismis, madu, goji, limau purut, strawbery, kayu serapat, buah delima, manjakani, pueraria lobata, dan senna yang dapat mengatasi bau kurang enak dari tubuh.



Kelebihan Harum Malam:
  • Mengatasi masalah keputihan
  • Menghilangkan kegatalan dan masalah bau di Miss V
  • Mengetatkan, menegangkan dan merapatkan otot rahim
  • Memberi tenaga dan kecerdasan
  • Membuang toksin didalam badan
  • Melawaskan sistem penghadaman
  • Melancarkan perjalanan dan kitaran haid
  • Membuang angin dalam badan
  • Mengurangkan masalah bau badan
  • Menguatkan keiginan hubungan seksual
  • Anti penuaan dan mencantikkan bentuk badan
  • Membesar dan menegangkan payudara
  • Membentuk punggung agar lebih montok
  • Membakar lemak yang berlebihan
  • Mengawal berat badan
  • Mengempiskan perut buncit
  • Menyubur dan merapatkan pintu rahim
  • Menghalang jangkitan kulat dan virus
  • Memberi perlindungan antioksidan yang tinggi
  • Meningkatkan pengaliran darah yang membantu ransangan seksual



Antara khasiat bahan-bahan harum malam:

Sireh-mengawal serta mencegah masalah bau badan

Buah tin - menyingkirkan keracunan ( toksin), mencairkan kahak, mengurangkan batuk berpanjangan lantas melapangkan dada. Membersihkan hati dan jantung serta membersihkan lendir dalam usus.

Kismis -menguatkan daya ingatan, mengubati penyakit lupa, mencerdaskan minda dan mencerahkan mata.

Madu-sebagai salah satu sumber makanan penting untuk menjaga metabolisme tubuh.

Goji -membantu memanjangkan umur, meningkatkan tenaga dan kekuatan fizikal, membantu menurunkan tekanan darah tinggi, anti kanser, mengekalkan paras kolestrol yang sihat, megimbangi paras glukos, dan mengawal diabetis, meningkatsn labido dan fungsi seksual, tidur nyenyak, meningkatkan sistem imun, meningkatkan kesuburan, menguatkan otot dan tulang, menguatkan daya ingatan, mengurangkan batuk dan membantu penghadaman.

Golongan yang sesuai ambil minuman kesihatan Harum Malam:

✔ Wanita Berkahwin
✔ Anak Dara
✔ Wanita Berpantang
✔ Sesuai untuk yang menyusukan anak
✔ Sesuai untuk usia 50 tahun ke atas

Cara pengambilan:

Pagi : 1 sudu sebelum sarapan
Malam : 1 sudu sebelum tidur
*boleh diminum terus
*Pastikan guna sudu plastik kerana Harum Malam mengandungi madu,dikhuatiri kalau guna sudu
besi akan hilang khasiatnya.boleh simpan dalam peti sejuk .Produk Harum Malam Halal dan lebih 7
tahun dalam pasaran

Pantang Larang HM:

– Elakkan minuman berais
– Ibu mengandung tidak dibenarkan
– Minum ikut sukatan yang dibenarkan sahaja ( Tidak digalakkan mengambil lebih dari sukatan )
– Untuk kesan yang maksimum,amalkan setiap hari.
Produk yang harus diambil oleh semua wanita  Harga mampu milik...cuma RM33.00 sahaja untuk semenanjung Malaysia dan RM39.00 bagi Sabah & Sarawak.

Untuk keterangan lanjut boleh klik sini :  Millennial Gen Biz
Instagram : Harum Malam
Fabcebook : Harum Malam

8 comments:

  1. wahhh macam lagi sedap je dari version lama, kena try nihh

    anyway datang blogwalking dari blog www.neezalife.com :)

    ReplyDelete
  2. sempat makan dalam 5 botol je..
    lepas tu stop...tapi memang sgt berkesan...

    ReplyDelete
  3. dh lama nak try tapi x berkesempatan nk membeli

    ReplyDelete
  4. tak pernah cuba lagi produk yang ni. tapi insyaAllah nanti nak cuba. part yang wangikan badan tu macam best.

    ReplyDelete
  5. Takutlah cik nor nak cuba produk kesihatan ni

    ReplyDelete
  6. wanita wajib amalkan Harum Malam utk ksihatan dan kcantikkn...


    www.yanieyusuf.com

    ReplyDelete