KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, September 5, 2016

Farewall Party Katanya | Hello Kitty Cafe



Assalamualaikum..

Ini minggu lepas punya kejadian. Peram dulu sebelum buat entry. Korang macam tak kenal Cik Nor kan. Suka memeram gambar sebelum buat entry. Hihi. Kejadian makan-makan ni terjadi di Cafe Hello Kitty, Kubang Kerian, Kelantan.

Kami saja-saja keluar makan buat kali terakhir dengan salah seorang housemate yang bakal berpindah pulang ke kampung halaman. Bukan farewall sangat  sebab bayar sendiri-sendiri.hihi


Ini lah housemate Cik Nor yang akan berpindah tu. Semasa entry ni di tulis beliau telah selamat bertugas ditempat baru.

Kami yang giler-giler. Xsedar diri dah tua especially Cik Nor.haha


Cafe ni bertemakan helli kitty. Semua benda nak dilukis hello kitty. Tengok air tu..comel..sayang pulak nak minum.


Kuey teow tomyam yang sedap dan betul-betul kaw. Chicken chop with thai souce. Memang betul-betul delicious. Yummy..


Possing ala-ala menggoda dari kami berempat. Peace yo😊

Futucini aglio olio..so delicous. Memang memikat selera penggemar makanan barat.

 Possing yer Cik Zira..jangan tak possing. Bila nak mai Kota Bharu lagi xtahu la tu.

Yang ni kami wefie cukup berlima. Tapi kecik jer gambar dia. Kalau besarkan gambar jadi pecah-pecah.


Yang ni possing gaya santai dan manja gitew.

 Mereka berdua rakan sebilik. Cik Zira n Cik Mariam.

Burger apa ntah namanya tapi memang special sebab daging burger owner dia buat sendiri. Sedap sangat. Angat berbaloi dengan harga.


Air ni kami panggil air hello kitty. Kami lupa apa nama dia.hihi

Pose manja dari Cik Zira.😊


Kita possing lagi. Nak buat macam cafe ni kami yang punya.😂

Last gambar dari kami sebelum korang muntah hijau melihat gelagat kami yang gedik santai.haha


4 comments:

  1. baca tajuk, ingatkan untuk budak-budak. hehe. sebab selalunya hello kitty sangat berkait rapat dengan budak-budak. lukisan atas kopi tu, memang betul-betul rasa tak sampai hati nak rosakkan. 😂

    ReplyDelete
  2. Wah air bentuk hello kitty tu mmg cute. Cam sayang pula nak minum kan hehe

    ReplyDelete
  3. jenuh le orang tu melukis Hello Kitty cik Nor hihi....
    Tak payah nak risau sangatlah cik Nor....yg penting cik Nor masih meletops kebaboom

    ReplyDelete
  4. Waaa.. Comelnya hello kitty.
    Terliur tgk mknn2 tu.. Nyumnyum sngt..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...