KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, August 22, 2016

Warning!!!


Assalamualaikum..

Fikir punya fikir nak updates apa mlm ni. Sekali terfikir pasal satu perkara ni. Dah lama sangat Cik Nor perhati tapi malas nak luahkan. Malam macam ada masa sikit nak membebel. 

Perkara apa? Pasal followers baru ni hah. Cik Nor nak marah ke nak gelak pun tak tahu la. Dia follow blog Cik Nor then dia nak suruh Cik Nor follow balik blog dia. Apa yang Cik Nor hangin bila cari link blog dia xde pulak. Habis nak follow balik macam mana? Tell me how??? Tengok kan Cik Nor dah speaking London.

Meh sini Cik Nor nak habaq kat orang yang baru follow blog Cik Nor.. Cik Nor dah sedia kotak komen bawah setiap entry dan chatbox. Apa salahnya kalau korang rajin-rajinkan tangan sikit untuk tulis link korang yang betul supaya senang Cik Nor follow balik blog korang.

Ni tidak...mudah betul meroyan nak unfollow Cik Nor. Tahulah sekarang dah ada butang unfollow. Jangan cakap hakak xpayung yer! Satu lagi jangan cakap Cik Nor sombong eh xnak follow blog orang lain. Silap anda jugak xbagi link blog yang betul.

Sekian untuk kali ini. Ini bukan nak marah cuma peringatan mesra dari empunya Cik Nor Blog.



24 comments:

  1. Terasa juga cik nor... Tahu nak unfollow je... Diorg bukan tahu apa masalah teknikal blogspot nikadang2 nk follow pun tak boleh..

    ReplyDelete
  2. Tudiaa kak Nor dah meroyan.. larikkkkkkk.. hahha :p

    ReplyDelete
  3. Sb pon penah gak terkena..kenapa boleh jadi macam tu?..last2, SB ignore ja, nak buat apa lagi kalau mmg tak dapat,kan.

    ReplyDelete
  4. Hihi.. Sabar Kak..Bawak istighfar banyak2. Doakan yang terbaik untuk dia.. hihi

    ReplyDelete
  5. hahha... butang unfollow... bukan dulu pun dah ada ke? cuma takde la nmpk mcm skrg..

    sabar je la..

    ReplyDelete
  6. waaaaa... gaarangnya ciknor.. hihi..
    btl tu ciknor.. kadang takde tinggalkan link kan. macam mana nk follow balik..

    ReplyDelete
  7. Sabar ajelah.
    Kita kena faham, bukan semua orang arif soal moal berblogging ni.
    Kira dia pv entri kita pun dh bagus.

    ReplyDelete
  8. itu yang pelik dan musykil.. suruh follow tp link broken.. cm ner tu..

    ReplyDelete
  9. kan..miza pun kdg gitu jugk..x jmpa link dorg nii

    ReplyDelete
  10. cool..hehe jangan marah ^^
    abaikan saja kalau linknya broken :)

    ReplyDelete
  11. Hayokkkkk cik nor dah marah hihi

    ReplyDelete
  12. memacam perangai.. itulah lain kali bg link elok 2

    ReplyDelete
  13. betul, selalu jadi macma ni. kita pula rasa bersalah sbb tak follow balik. hehe

    ReplyDelete
  14. sekarang canggih ada button unfollow

    ReplyDelete
  15. Salam perkenalan...
    Pernah juga terkena macam tu. Rasa bersalah pun ada bila tak boleh nak follow balik tapi nak buat macam maner...
    http://hilmirdadaud.blogspot.my

    ReplyDelete
  16. Ada juga blogspot buat hal kita nak follow balik keluar opp! tak boleh. Kakak ni dok ulang balik dua-tiga kalilah. Kadang ok kadang esoknya try baru ok.

    Ni kakak ke sini sebab Abam Kie punya GA ada list blog ini - nak jenguklah juga..

    ReplyDelete
  17. x de button unfollow tu bleh lg cik nor... ni bla klik link, blog di private or x de langsung blog nyer tu...acaner tu???

    ReplyDelete
  18. Kita nak masukkan widget follower mcm dh takde je.

    ReplyDelete
  19. marah nampaknya.. itulah kekadang tak ada link pun susah juga nak follow atau kunjung balas..

    meh laa singgah http://izzeyda.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. Sally sampai sekarang takde blog Sally boleh follow...manjang crash jer :(

    ReplyDelete
  21. Salam. Done follow blog Cik Nor. Follow back blog qiya ye. Ni link blog qiya www.qiyasaad.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...