KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Saturday, July 23, 2016

Rezeki Jangan Ditolak


Assalamualaikum...

Dikala hujan renyai-renyai rasa macam nak menulis blog. Maka mencarilah bahan untuk tulis apa. Cari punya cari maka terjumpalah gambar kurma ni. Terbitlah idea nak updates pasal ni.

Mesti korang tertanya-tanya ada apa dengan bekas kurma tu. Ni lah nak cerita. Sebenarnya kurma tu suppliers aircondition bagi kat bos Cik Nor sebelum raya lagi tapi dia biar jer dalam bilik kat pejabat. Aishh..tak boleh jadi ni. Kan lama-lama rosak pulak kurma tu.

Kebetulan lepas raya tu Cik Nor puasa..terdetik pulak nak mintak nak buat buka puasa. Ragu-ragu jugak nak mintak. Cekalkan hati jugak mintak. Alhamdulillah..bos bagi. Cik Nor apa lagi rezeki jangan ditolak. Thank you bos..bagi kurma mahal kat Cik Nor. Hehe

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...