KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, July 28, 2016

Open Review


Assalamualaikum

Tengok tajuk bukan bahasa inggeris. Bila baca isinya bahasa melayu daa. 

Berbalik kepada tajuk di atas, sebenarnya dah lama Cik Nor nak buka offer untuk review tapi la kan traffic tak power sangat. Sekarang traffic alhamdulillah sudah ada peningkatan dari sebelum ini.

Untuk permulaan ini Cik Nor nak cuba-cuba dulu. Jika ada yang sudi yang nak buat review kat blg Cik Nor. Tak kisah lah blog review, produk review dan sebagainya. Harga jangan bimbang boleh dirunding sehingga puas hati.

Sekiranya berminat bolehlah email ke : nieza80my@gmail.com

4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...