KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Sunday, July 24, 2016

Kad Raya 2016


Assalamualaikum..

Raya kan sebulan so, kalau Cik Nor updates pasal raya-raya boleh lagi kan? Tak de orang marah kan? Marah ler marah ini blog aku yang punya. Suka hati aku ler nak tulis pasal apa.haha

Tahun ni tak banyak Cik Nor dapat kad raya daripada blogger. Alhamdulillah.. ada juga yang masih sudi menghantar kad raya untuk Cik Nor. Kad raya pertama diterima dari Blogger Shida Ridzuan. Kad raya ni diterima sebelum hari raya. Terima kasih Shida sebab selalu ingat dan hantar kad raya untuk Cik Nor.

Kad raya yang ke -2 dan ke -3 diterima dari Abe Kie. Kad raya sempena pengomen tegar di blog beliau. Thank yer Abe Kie. Kad yang terakhir dari Kak Fuza. Kad suprise dari akak. Tak sangka akak masih simpan alamat saya. Apapun Cik Nor doakan moga akan sekeluarga chat walafiat selalu. Aamiin. Maaf akak Cik Nor baru tahu kenapa akak menghilang. Thanks for your kad raya. 

Terima kasih kepada ketiga-tiga blogger.

4 comments:

  1. Alhamdulillah..syok juga bila dapat kad raya loni..almaklum jarang dah org nak hantar kat raya..selalu by digital kad shj

    ReplyDelete
  2. bestnya cik nor.. dpt kad raya... saya sudah lama x terima kad raya... hehe

    ReplyDelete
  3. Cik Nor...rajin yer semua kawan2 blogger buat kad raya ye...julia langsung tak buat hahaha...faktor malas melampau...tp cara mcm ni mmg hati kita berbunga kan bila terima...

    ReplyDelete
  4. Kira glemer jugak Cik Nor ni tau. Dapat banyak kad Raya.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...