Breaking News

Orang Lain Makan Kami Skodeng

Assalamualaikum..

Mesti ada yang pelik kan, malam tadi entry ni dah publish tapi bila tengok hari ni xde pulak entry tu.hehe. Ada masalah teknikal sikit malam tadi sebenarnya.

Tajuk kemain lagi kan. Nak bikin gempaklah tu kan.haha. Abaikan gambar kat tu...orang giler gadjet. Sokmo sibuk walaupun masa nak makan.

Ini pun sama. Dua beranak yang sama-sama giler gadjet.haha. Sampai orang candid pun xsedar.

Mamat ni macam biasa suka ambik gambar candid lepas tu share kat group wasup. Hampess..haha

Oppss...maaf ada juga gambar makanan dalam entry ni. Apa tu? Sotong goreng celup tepung. Maaf la gambar xclear. Ambik gambar tab jer.hehe

Ini pula ikan bakar berempah. Sangat-sangat mabeles. Di cicah pula dengan sambal kicap yang pedas. Habis sekor tu memang ular sawa la jadinya.haha

Hah...pada muka. Asyik ambik gambar orang jer. Sekali dia kena juga😂

Hurmm..inilah padahnya kalau bawa majlis daerah keluar makan. Sapu bersih. Kenapa orang panggil Cik Nor majlis daerah? Sebabnya Cik Nor tukang prabih makanan. Kalau ada makanan yang tak habis maka semua akan Cik Nor habiskan.hihi

Gambar ni Cik Nor dah ready tapi pula xready. Bertabah lah long muka awak  tak ready.haha. Abaikan muka Cik Nor yang dah makin bulat.

Hah...kat sini bermula cerita berkaitan tajuk di atas. Korang nampak kan wanita bertudung hitam tu? Sori gambar kecik sebab takut dia perasaan yang kami skodeng dia. Cik Nor ambik gambar ni buat-buat ambik gambar adik angkat Cik Nor. Cik Nor and the gang macam confius sikit sebab tengok diaorang mesra semacam. Jarang jumpa suami isteri g makan tempat macam ni tak bawak anak-anak kan. Cik Nor rasa diorang ni ada scandal jer sebab kakak tengok diaorang datang naik kereta yang berasingan. Kalau Cik Nor ada husband xde nyer yang keluar naik kereta berasingan..haha

Gambar last ni...yang lelaki tu macam perasan kami dok ambik-ambik gambar dia.haha.  Tengok muka tak puas hati dah tu. Kalau kami terus kan ambik gambar confirm kena sound dengan lelaki tu.haha. Takut lerr tu kami viralkan dia dengan skandal dia lerr tu.haha

Itu lah kisahnya kejadian sehari sebelum puasa.😂

8 comments:

  1. hehee... situasi yg biasa kita tgk dimana2 cik Noor... masing kawan dgn gajet2 je... penyakit tunduk...hehee

    sedap menu sotong celop tepung... mcm nk buat tuk berbuka jer...hehe

    ReplyDelete
  2. sana sini gajet ya Cik nor.. seronok makan ramai2 ni.. sedapnya lah makanan2 tu ..:)

    ReplyDelete
  3. Ayoooo sotong tepung tu mmg menggiurkanlah cik Nor weyh.....
    Cik Nor kang dia baca blog ni kanggg...kena saman cik Nor

    ReplyDelete
  4. Ayoooo sotong tepung tu mmg menggiurkanlah cik Nor weyh.....
    Cik Nor kang dia baca blog ni kanggg...kena saman cik Nor

    ReplyDelete