Breaking News

Burger King Malaysia

Assalamualaikum..

Bila dah balik kampung hujung minggu terabai lah blog ni. Bersawang, ber apa lagi xtahulah. Haha. Cik Nor buka apa kecewa dengan line digi. Slow sangat-sangat bila kat kampung. Hurmm

 Kejadian sebelum puasa. Housemate dok fiki-fikir nak makan kat mana. Masing-masing dah blur tak tahu nak makan kat mana. Last sekali semua decide nak makan fast food. Tempat pilihannya semestinya KB Mall...Sambil-sambil tu boleh cuci-cuci mata or window shopping.

Kat burger king tu Cik Nor pilih burger ayam satu set dengan fries dan air. Kalau ikut dia nak letak air coke tapi Cik Nor tukar dengan air sprite. Dahla ambik yang big..jenuh nak prabihkan air tu..haha


Cik Nor tak de kerja. Tisu ada lambang burger king pon  Cik Nor snap. Bukan apa sebagai bukti Cik Nor dah pernah makan kat burger king.haha


Suka tengok dekorasi dia. Kemas jer..macam makan kat rumahla pulak suasananya. Kemas dan selesa la Buger King, KB Mall ni.


Last but not least gambar empunya blog. Sila jangan jeles dengan kecomelan empunya blog.haha.. Jarang-jarang bergambar apa salahnya..kuikui

Total damage malam tu untuk 1 set burger, air minuman dan fries = RM10.00 termasuk gst.

7 comments:

  1. dalam semua beger akak suka buger king... memang sedap lah beger king ni bagi akak...

    comelnya tuan tanah...hehe

    ReplyDelete
  2. bla cik nor nk belanja sy burger king ni? hahaha

    ReplyDelete
  3. kenyang juga perut alhamdulillah
    cik nor. yeke besar sngt ke tulisan kt blog saya tu ?

    ReplyDelete
  4. Belum pernah makn burger king lagi

    ReplyDelete
  5. Jarang sangat makan berger king. Agaknya sebab jarang jumpa kot.Kenyang ke tu tak makan nasi.

    Alah kalau selpie hari hari pun apa salahnya

    ReplyDelete
  6. Jarang sangat makan berger king. Agaknya sebab jarang jumpa kot.Kenyang ke tu tak makan nasi.

    Alah kalau selpie hari hari pun apa salahnya

    ReplyDelete