KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Friday, May 6, 2016

Roomate Oh Roomate

Gambar hiasan

Assalamualaikum..

Semalam tak entry sebabnya stress sangat kat tempat kerja. Bukan stress kerja banyak tapi stress dengan bos asyik ulang perkara yang sama. Past is past la. Memang salah Cik Nor tak payah la ulang-ulang banyak kali. Stress tau nak buat kerja lain.huhu

Mak aii..panjang pulak mukadimah Cik Nor kali ni. Harap maaf yer..hehe..geram xhabis lagi. Lain tajuk lain ceritanya.haha. Berbalik kepada tajuk tu..begini ceritanya..tersebutlah kisah..eh..eh.. Cik Nor geram sangat dengan roomate baru Cik Nor ni...suka sangat jaga tepi kain orang termasuklah Cik Nor sendiri. Semua benda pasal Cik Nor dia nak ambik tahu. Lepas tu suka sangat sebut-sebut umur Cik Nor depan khalayak ramai. Tahula Cik Nor dah berumur dan tak kawen lagi tapi jangan la jaja sana sini.

Satu lagi pasal pakaian Cik Nor. Macam-macam dia nak komplain. Haishh..Cik Nor xpernah nak complaint pon pasal dia. Boleh tak pagi bila..dia suruh Cik Nor beli baju tidur baru katanya baju tidur Cik Nor dah lama. Lantak arr lama pon bukan koyak dan menampakkan tempat tak sepatutnya. Memang ada koyak tapi kat leher sebab di aadun sebati oleh mesin basuh separa automatik.haha. Then Cik Nor pulak nak menjahitnya balik.

Kalau korang sewa bilik macam Cik Nor..sebilik 2 orang tak payahlah jaga tepi kain orang sangat. Lain orang lain masalahnya. Baju dia lusuh ke, penampilan dia xcantik ke itu hak dia. Bukan urusan kita untuk menjaganya. Jaga diri sendiri itu lebih baik yer.huhu

Thanks yer pada korang yang bagi pendapat pasal yang Cik Nor nak kerja sendiri tu. Maaf yer Cik Nor tak sempat lagi membalasnya.😊

14 comments:

  1. stressnya orang gitu.. sebok kepochi sngt.. kick out je =P

    ReplyDelete
  2. Sakit juga org macamtu.. Sound je dia sikit ciknor, sibuk sgt. Huhh

    ReplyDelete
  3. halau je minah tu. menyebok je tak tentu pasal...

    ReplyDelete
  4. kalau suruh beli bju baru.. ciknor ckp je ... belikan la.. dah kaya sangat.. srh orang beli baru. hahahaha kalau dia nak belikan..terima ja

    ReplyDelete
  5. ouhhhh serabutnya ad org mcm ni....sabar je la jgn duk layan sgt..

    ReplyDelete
  6. ish... pelik nya. Kita dok sewa dgn housemate lama.. elok je memasing buat hal sendiri. Annoying kan bila ada org penyibuk ni.

    ReplyDelete
  7. Baru kenalkan....nape lak lebih lebih ni. Lainlah dah lama kenal.... bolehlah kita gurau gurau cenggitu.
    Perangai manusia Cik Nor, gitulah, mcm mcm ragam...

    Tp kan cik Nor, cik Nor tak suka suka ni tetiba satu hari jadi geng kamceng tau!

    ReplyDelete
  8. Baru kenalkan....nape lak lebih lebih ni. Lainlah dah lama kenal.... bolehlah kita gurau gurau cenggitu.
    Perangai manusia Cik Nor, gitulah, mcm mcm ragam...

    Tp kan cik Nor, cik Nor tak suka suka ni tetiba satu hari jadi geng kamceng tau!

    ReplyDelete
  9. org spesis mcm tu mmg ada cik nor . jenis mulut nak cakap , dia cakap je ... mmg rimas le nak hadap hari2 ... sabar je lah cik nor .

    ReplyDelete
  10. isk..macam2 orang ni..ada jer tak kena dimata dia..sabar laa ya cik nor

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...