KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, February 11, 2016

Instant shawl terkini

Assalamualaikum...
Walaweh...lamanya tak menulis kat blog. Beginilah penyakit bila umur dah meningkat. Tahap kemalasan juga makin meningkat selari dengan usia.haha
Malas nak membebel panjang...jom cik nor story pasal tudung terkini di cik nor collection. Semuanya instant...just sarung then betulkan skit...taraa...macam model xberbyar kat atas tu pakai.hehe. material kain chiffon yang tebal tapi tak panas. InsyaAllah menutup aurat. Yang atas ni..blink2 skit sebab ada manik. Harga =rm25.00/helai xtermasuk pos.

Yang ni pula, mmg betul2 simple. Kosong tapi menarik. Material dari kain chiffon yang tebal tapi tak panas. InsyaAllah menutup aurat. Macam model xberbayar tu pakai.cantik kan?.
Harga =rm22.00/helai xtermasuk pos.

Berminat untuk mendapatknnya? Jangan lupa hubungi cik nor: whatsapp,wechat,telegram, sms n call 0199791081. Cepat2 sebelum kehabisan stok.

9 comments:

  1. macam best jugak ni tudung ni
    kalau kat brunei boleh tak hantar ni cik nor

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kak..simple jer..:)

      InsyaAllah blh kak..:)

      Delete
  2. Assalamualaikum Cik Nor.. Lama tak datang melawat.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam eraz...cik nor pon lma xmelawat blog eraz 😊

      Delete
  3. Menarik bgus nie labuh un labuh..


    Assalam jemput join GA saya...

    https://www.biskutsemperit.my/2016/02/giveaway-cash-rm30-feb-2016-by-ahbar.html

    Tarikh tutup 17 feb 2016

    ReplyDelete
  4. Lawa sangat. Memang trend sekarang kan shawl ada batu camtu. Even trend pun, Nad belum ada yang jadi koleksi lagi.. Hahaha.

    ReplyDelete
  5. adik ipar duk kat kota bharu pun duk jual shawl nie masa balik kampung raya cina lps.. mmg cantik..

    ReplyDelete
  6. Suka tengok cik Nor berbisnes ni tau...teringin pulak nak buat bisnes...Bisnes apa entahlah hihi...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...