KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Sunday, February 28, 2016

Farewell Party

Assalamualaikum...
Dah kenapa tiba2 cik nor rajin pulak updates blog tapi sayang waktu malam. Ada ke orang nak baca blog malam2 ni.hehe. don't worry esok diaorang bacala..kalau baca la.haha.

Gambar permulaan xhenggat. Pizza n kek kopi..saja jer kan cik nor nak buat korang lapar n teringin nak makan malam2 macam ni.kihkih. itu saja yang mampu kami belanja untuk farewell party kecil2 for my housemate, k.nab. pizza lagi...sebenarnya majlis ni dulu sebelum Kenduri Pizza tapi cik nor dah langkau.kihkih. dah terlupa mana yang awal.

Inilah wajah2 ahlijawatankuasa majlis ni. Kihkih. 4 anak dara pinggitan..erk? Semuanya masih lagi mencari. Kalau ada yang berkenan jangan lupa pm cik nor.haha. promosi baekk punya. Mengarut jer cik nor ni. Ni lah housemate cik nor..ada seorang lagi sebenarnya tapi dia balik lewat. So, kami je la yang uruskan majlis ni.

Inilah orangnya yang kami raikan. Kak Nab a.k.a Mama Nab. Dia kami anggap macam mak kami.  Kak Nab di pindahkan ke Kota Bharu kerana kenaikan pangkat. Dia bekerja sebagai ketua jururawat bahagian pergigian untuk Kementerian Kesihatan Malaysia. Setelah hampir setahun kat Kota Bharu akhirnya permohonan pertukaran ke Terengganu berjaya. Yeayy dapat dpat jugak Kak Nab balik kampung. Kalau xsilap bulan julai tahun ni Kak Nab dah bersara. Good luck and all the best to Kak Nab.

Last sekali gambar kek kopi. Kek ni sedap tapi xleh nak makan banyak cepat muak.hehe.

Cukup lah tu merapu. Sambung lain entry pulak..😊



10 comments:

  1. Nak bersara baru dapat balik kampung sendiri ye nomie..
    Tak pelah sekurang2 nya dapat berkhidmat dikampung sendiri ye dok..
    Kek tu yg mengancam selera akak :)

    ReplyDelete
  2. Bila dah duduk serumah tetiba nak berpindah haruslah kita raikan....tak kiralah makanan apa pun yg dijamu. Sedak sangat dah tu ....Pizza tuuuu.....

    Naik pening lak tgk gambo kek cik Nor tu. Cik Nor ambik gambo camne ty

    ReplyDelete
  3. Bila dah duduk serumah tetiba nak berpindah haruslah kita raikan....tak kiralah makanan apa pun yg dijamu. Sedak sangat dah tu ....Pizza tuuuu.....

    Naik pening lak tgk gambo kek cik Nor tu. Cik Nor ambik gambo camne ty

    ReplyDelete
  4. Walhal sebenarnya waktu malam hingga ke pagi pun masih ramai pembaca hehe

    ReplyDelete
  5. pizza memang sinonim dgn majlis.
    terbaik!

    ReplyDelete
  6. sayangnya dah nak retired baru dapat tukar...tapi better late than never kan?

    ReplyDelete
  7. singgah... steady maknab potong kek

    ReplyDelete
  8. Bestnya nak bersara..Murni ni ntah bila boleh bersara..hihihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...