KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Saturday, January 16, 2016

Tudung Cik Nor Collection Kini Kembali....

Assalamualaikum...

Cik nor dah kena penyakit m yang amat kritikal. Seminggu sekali pun payah nak update blog. Jalan2 blog orang pun jarang. Apa dah jadi ngan cik nor ni. Huwaa...nak rajin seperti dlu tapi penyakit m menguasai segalanya..hurmmm

Dah lama jugak cik nor collection xberoperasi. Hari cik nor nak tunjuk kan beberapa pattern baru instant shawl yang terkini di cik nor collection...mana tahu kot ada yang berkenan.

Yang ni halfmoon biasa. Kain tebal tapi xpanas, selesa dan menutup aurat. Material kain : chiffon glitter. Harga: rm20.00(xtermasuk pos)
Yang ni pula...instant shawl ala neelofa. Kain cantik, selesa dan labuh. Material : chiffon. Harga : rm 25 ( xtermsk pos)

Manakala  yang ni pula..instant shawl ala repunzel...ada kedut2 kat tepi..macam rambut repunzel tu.hehe. material : chiffon glitter. Tebal tapi xpanas, labuh n selesa. Harga : rm25.00 ( xtermsk pos)

Berminat untuk mendapatkan tudung2 tersebut? Jangan lupa contact cik nor : 0199791081 ( whatsapp, wechat, telegram, sms or call) . Nak buat tempahan sedondon pon boleh. Dengan syarat kena tempah sebulan awal sebelum majlis.

Tunggu next entry untuk tudung2 terkini.


10 comments:

  1. cantiknya..akak suka yg tutup dada tu..:)

    ReplyDelete
  2. sekarang ni mmg trend shawl n instant shawl kan cik nor :)

    Tumpang lalu jap ye ciknor :
    http://langkahlinda.blogspot.my/2016/01/babies-blink-2016-murah-dan-original.html

    ReplyDelete
  3. Lmanya x brkunjung ke cne...tahniah kak.lya pun baru brjinak2 dgn dunia bisnis tudung ni

    ReplyDelete
  4. Yelah cik Nor...patutlah lama tak nampak berkeliaran kat alamaya ni hihi...
    Cik Nor ni mmg comey tau....lebih lagi jadi model tudung mmg tambah comeylah....

    ReplyDelete
  5. Cantik ciknor bershawl.. Bz dgn bisnes ya.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...