KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, December 8, 2015

Giveaway RM329 by mrs fara


Nak join klik Sini

Assalamualaikum,...


Kepada kawan2 yang nk join GA kat atas tu jangan lupa klik link yang cik nor bagi kat bawah banner tu. Mana tahu kot ada rezeki...insyaAllah...


Corat coret Kacau Bubur Asyura


Assalamualaikum...terasa macam dah bertahun tak menulis kat blog. Kalau ada pon yang terkini cik nor join GA or segmen jer. Semenjak 2 menjak ni..otak macam blurr..tak tahu nak tulis apa. Banyak benda yang nak share tapi idea tu kurang maka terkuburlan semuanya.huhu  

Kejadian ni dah lama sebenarnya, tapi cik nor nak share jugak kat cni.kihkih. Biar dia menjadi memori kat blog ni. Boleh jugak anak cucu tengok. Eh...kawen pon belum...nk ada cucu macam mana?haha


Anak buah cik nor yang gilers selpie..xkira dimana berada, selpue jer kerja dia...nasib tak masuk dalam kawah..haha

Cik nor n adik cik nor in action..hihi
Selpie lagi...

Jiran-jiran yang sudi menolong mengacaju bubur asyura drumah cik nor...thanks yer



Kandid di hari kejadian.hihi
Sekian dulu utk kali ini.bai...😊


Sunday, December 6, 2015

Al- Fatihah...Tunku Abdul Jalil Sultan Ibrahim

Tunku Abdul Jalil
Sumber gambar :Sinar Harian



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...