KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, October 28, 2015

Sekadar Renungan

Assalamualaikum...

Dah  malam baru nk updates blog.cik nor oh cik nor...memang pemalas la ko ni...apa2 pon renung2kan lah

Good nite all.

Tuesday, October 27, 2015

Anak Bulus Baru

Assalamualaikum...

Mesti korang terkejutkan tetiba jer cik nor bersiaran waktu malam. Apa? Tak terkejut? Harap malu yer cik nor..hihi

Malam ni cik nor nak cerita pasal anak bulu cik nor yang baru. Ada 6 ekor semuanya tp yang ada dalam gambar cuma 4 ekor.  6 ekor tu bkn ibu yang sama...2 ekor ibu. Yang si tompok anak nya 4 ekor...semua anak2 dia hidup.comel2 pulak tu...geram nak peluk tido. Kalau peluk tido confirm anak kucing tu bercerai nyawa dari badan kena wrestling kat cik nor..haha. manakala anak si tompok oren 4 ekor jugak tapi 2 ekor xdapt diselamatkan akibat ibunya yng tiada pengalaman beranak sulung..hihi.maka tinggallah 2 ekor sahaja anak dia.

Untuk pengetahuan korang semua, umah cik ada 4 ekor ibu kucing dan 6 ekor anak kucing. Mak cik nor dah berkira2 nak bagi kat orang kucing trsebut. Haishh...mak cik nor ni....cik nor sayang la kucing2 tu..huhu. harap mak xbagi kat orang kucing2 cik nor tu..😊

Oklah..cukup untuk malam ni. Good nite

Dapat Tamar Cocoa


Assalamaualaikum...


Dah lama benar rasanya tak updates blog. Busy punya pasal. Kerja kat pejabat kena di utamakan. Betul tak kawan2?hehe. Apa khabar korang semua. Harapnya sihat2lah semuanya..:)


Berbalik kepada gambar kat atas, sebenarnya dah lama cik nor dapat tamar cocoa tu tapi xsempat nak updates kat sini. Dari mana cik nor dapat tamar cocoa tu? Begini cerita sebenarnya..Cik nor walaupon jarang updates blog tapi cik nor rajin bw.. Sekali singgah blog Athirah Diyana a.k.a http://athirahdiyana87.blogspot.com/ dia offer kepada 5 orang pembaca blog dia yang terpantas untuk mendapatkan 1 sachet tamar cocoa.  Cik nor apa lagi cuba lah nasib mana tahu kot ada rezeki wahal masa tu tak tahu berapa ramai yang dah cuba.

Tak ingat la pulak dekat entry mana Athirah komen " cik nor sila hantar detail" eh macam pelik jer. cik nor tak menang mana2 GA or segmen. Pergi balik kat blog Athirah then baru perasan cik nor adalah salah seorang pembaca beliau yang terpantas untuk mendapatkan 1 sachet tamar cocoa. Alhamdulillah..kalau dah rezeki tak kemana.

Apa rasa tamar cocoa tu? Jangan di tanya..coz cik nor tak minum lagi.. Sayang la pulak..hihik. Apa2 pon thanks buat Athirah Diyana coz bagi cik nor tamar cocoa tu. Nak berkenalan dengan Athirah jangan lupa click link yang cik nor bagi kat atas tu yer..:)

Cukup untuk hari ini..:)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...