KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, October 8, 2015

Giveaway Nurfuzie Dot Com #1"


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua
Give Away yang ditunggu tunggu oleh cik en dan sponsar sponsar cik en akan bermula pada 1/10/2015 sehingga 30/10/2015
Hadiah bernilai lebih dari RM 1000 boleh dimenangi dengan penyertaan 18 sponsar untuk 28 orang peserta yang bertuah. Mungkin anda salah seorangnnya. Jadi apa tunggu lagi, mari mencuba dengan join Giveaway Nurfuzie Dot Com #1 ini dengan syarat yang sangat mudah.
Kalau sertai Insyallah rezeki itu ada, Kalau tidak sertai sudah tentu rezekinya tiada
Ini syarat yang perlu untuk menjadikan rezeki itu jadi kenyataan


1. Buat satu entry bertajuk " Giveaway Nurfuzie Dot Com #1"

2. Follow  dan like semua sponsar dibawah ini  dan copy html dan paste di HTML entri korang :

Follow Blog
Nurfuzie , Julia Jamaludin , Lisa Hlovate , Along , MrsYatie , KhalidKyle , Shad , Nona , Farah , Athirah Diyana , Ejulz , Addin , Nik Ainaa , KawaidesuConcept , Emy Amelia , Irrayyan , Sporting Mummy , SayidahNapisah

Follow Instagram
Nurfuzie , Lisa Hlovate , Along , Shad , KhalidKyle , Athirah Diyana , Ejulz , Nik Ainaa , KawaidesuConcept , Nona , Emy Amelia , Marsha farprettybylh

Follow Twitter
Follow @khalidkyle

Follow Google+


Masukkan Dalam Bloglist
Farah , MrsYatie , Addin , Irrayyan , SayidahNapisah

Fanpage

Nurfuzie.com
Along Maisuri
Shad
Ejulz
Farprettybylh
Kawaidesu Concept
Sayidah Napisah
Emy Amelia
Carehappytips
Jeragat LESS? Seronok
Follow
Cahaya Farah
Irrayan

3. Publish dan letakkan link entri tersebut di komen entri  Giveaway Nurfuzie Dot Com #1 sahaja

Tarikh Give away ini bermula 1/10/2015 sehingga 30/10/2015.

SENARAI HADIAH DAN SPONSAR
SENARAI PESERTA

Wednesday, October 7, 2015

Menang GA Tengku Butang


Assalamualaikum...

Lama bebenor nak up entry ni kat blog. Kekonon nak ambik mood.Mood ke lautlah..Macam2 betul ko ni cik nor. Kalau ko cakap ko malas kan senang. Tak payah nak bebel panjang sangat.haha. Sebenarnya cik nor dapat hadiah ni sebelum raya haji hari tu kalau xsilap. Tapi peram dulu. Hari ni baru nak keluarkan.huhu

Cik nor suka join GA or segmen , xkisahlah menang or kalah. Janji dapat kenal kawan2 baru. Jejalan kat blog kawan2 skali tengok ramai yang join GA Tengku Butang ni. Cik nor pon apa lagi klik la jugak..nak tgk hadiah (nampak sangat kan permainan cik nor kat situ..haha). Dalam hati kata..best2..trus cik nor join..:) Entry yang cik nor join GA tu kat SINI. Kalau rajin tekan lerr..hihi

Apa?Korang tak kenal Tengku Butang tu? Korang memang nak kena klu xkenal Tengku Butang. Meh sini cik nor kenalkan  . Ni hah blog dia Tengku Butang a.k.a http://tengkubutang.blogspot.my/. Jangan lupa terjah. Dia ni skali buat GA..hadiah dia tawarkan meriah sangat. Rugila saper tak join. Entry pengumunan pemenang tu kat sini : SINI. Klik la kalau nak tgk no yang cik nor menang tu..hihi

Hadiah tu bukan di taja oleh Tengku Butang tapi oleh Wanie Masduki a.k.a http://purplestarz89.blogspot.my/. Alah..taukey celebritylass tu. Apa itu celebritylass? Korang ada bau yang kurang menyenangkan kat mana2 bahagian badan tak? Hah..ini lah produknya yang boleh menghilangkan bau2 tersebut. Nak tahu lebih lanjut kenalah tanya kat Wanie..Cik nor boleh bagi review sikit2 je..:) Yang selebihnya kena tanya yang pakar.hehe. Jangan lupa terjah blog dia tu atau instagram dia : @celebritylass_waniemasduki atau twitter dia : @YaNg_AyEsHa.

Apa2 thanks a lot bagi hadiah kat cik nor. 3 botol celebrityless(5ml), kupon diskaun dan 2 utas tasbih. Cik nor suka sangat dengan hadiah2 tu...Thanks ya wanie..:)
Hambik ko panjang berjela entry kali ni.hihi.

Tuesday, October 6, 2015

Affiliates Ephyra

Sumber pic : pakcik google


sumber pic : Pakcik google


Assalamualaikum...

Hari nie dok scroll blog kawan2 then ternampaklah pasal affiliates ephyra ni. So, cik nor buka dan baca. Wah..menarik ni.. boleh lah join. Selain guna kita boleh dapat income melalui affiliates ni. Betul tak kawan2..:)

Ramai pengguna ehypra kat blog ni. Tak kira lah yang minum or pencuci muka. Dua2 mempunya keistimewaan tersendiri. Macam cik nor pengguna setia Ephyra Skin Bar. Dah masuk bar ke-3 cik nor guna. Alhamdulillah..kesannya memang berbeza. Kulit yang dulu kering kini sentiasa lembab. Suka sangat dengan perubahan ini. Tak caya baca testimonial yang cik nor buat ni...SINI....:). Selain cik nor..kakak cik nor pon dah mula terjebak menggunakan ESB ini. memang dia puashati sangat menggunakan ESB ni. Walaupon ESB dia lambat lagi habis..cepat2 dia suruh cik nor order yang baru..:)

Apa2 pon thanks buat blogger Maria Firdz a.k.a http://www.mariafirdz.com/ sebab share pasal affiliates ephyra ni. Kepada yang nak join affiliates ephyra ni boleh lah klik kat SINI

Monday, October 5, 2015

HePi BeStDaY To Me

 
pic: pakcik google
 
Assalamaualaikum..

Hari ni hari lahir cik nor..yang ke..rahsia..haha. Sendiri wish la yer...haha. Umur dah bertambah tapi kawen tak jugak. Ingat nak naik pelamin tahun ni. Hurmm..pelamin ku musnahla pulak dtengah jalan..pasrah..:)

Apa2 pun dengan bertambah usia semoga cik nor bertambah matang dan mendekatkan diri kepadaNYA...aamiin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...