KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, September 22, 2015

Bila Cik Nor Baking..:)


Assalamualaikum..

Last2 minute nak balik baru nak updates blog. Idea entah ada ke idok ni. Tapi layan kan ajo yer..:)

Entah bila cik nor mem' baking ni pun dah lupa. Tapi yang penting kek pisang kukus yang cik nor buat nie mnjadi dan tak bantat macam biasa. Percubaan kali ini berjaya la.hihi. Rupanya macam tak cantik tapi rasanya memang mabeles. Ni kes masuk balik angkat sendiri.haha

 Tapi satu jer la masalah bila buat kek secara kukus ni..kek cepat bercendawan kalau lambat dihabiskan. Kalau cik nor tak bagi cepat naik cendawan senang jer.Letak dalam freeze jer.haha. Sebulan ok lagi. Melampaulah tu kan kalau sampai sebulan.hihi

Oklah.Cukup sampai sini untuk hari ni.

Monday, September 21, 2015

Bila Kami Sedondon

 Assalamuaalaikum...

Haishhh..susah betul nak updates blog sekarang. Mood asyik ke laut jer.huhu.Hari macam nak merapu sikit. Harap korang bertabah membacanya.  Gambar ni kalau xsilap awal tahun ni punya gambar.Dah akhir tahun baru ingat nak upload kat sini.Terbaik laha cik nor..:)
 Kenapa kami sedondon. Kami nak g 'belarok' kalau dalam bahasa Kelantan. Kalau orang luar tak tahulah panggil apa. Pihak lelaki ke rumah pihak perempuan untuk majlis persandingan setelah selesai akad nikah.
 Sila abaikan selipar yang cik nor pakai tu. Tengok bahagian atas sahaja.Haha. Sempoi kan..atas dah cantik tapi bila pandang bawah....alamak..:)
 Wefie bersama anak buah dan adik bongsu.Menunggu rombongan cukup. Boring jer bab tungu-menunggu ni..:)
Adik bongsu cik nor with anak buah.Dah macam adik beradik 2 orang ni.

Oklah itu sahaja untuk hari ini.Lain kali cik nor tulis lagi..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...