KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, September 2, 2015

Kek Sahaja


Assalamualaikum..

Minggu nie rasanya..ni lah entry pertama setelah masuk bukan september. Apa2 pon....hello september. Sekejap je kan masa berlalu. Umur pun dah semakin bertambah..Bersedia dah aku??Bersedia untuk apa? Faham2 lah bila usia dah bertambah..amal ibadat pun kena sama2 bertambah..:)Hari ni sepatutnya hari tanpa kata tapi cik nor tukar la.Hari banyak kata pulak..hehe

Amboi panjang benau ko melalutkan cik nor, back tu the picture. Kek sahaja je sebenarnya..sambutannya tak jer. Adik bongsu cik nor la bising.. Bestday dia xde orang nak sponser kek. Kebetulan hari khamis sebelum balik bos bagi balance duit raya yang dia bagi tak cukup sebelum raya tu.Adalah rezeki lebih, maka sebelum sampai rumah singgah kedai kek & beli kek blueberry kalau tak silap. Sambutannya tak de pun just beli kek sebiji untuk makan ramai-ramai. 

Kek tu sebenarnya bukan untuk seorang tapi gabung untuk dua bulan punya bestday.hehe. Jimat kos katakan. Sepatutnya dah lama entry ni keluar. Tapi cik nor buat tapai dulu maka bertabahlah korang membaca & melihat gambar kek yang dah jadi apa pon xthulah..:) Bestday adik bongsu cik nor pada 27/7, mak cik nor 17/7( hari raya), adik perempuan bongsu cik nor 02/07 dan adik lelaki cik nor yang oku 16/6. Tu yang ada 4 nama atas kek tu. Buat korang semua..hepi bestday & semoga panjang umur , murah rezeki & hepi sokmo..Kak chik sayang semua..:)

Sunday, August 30, 2015

GIVEAWAY BIRTHDAY MUM&SISTER |TENGKUBUTANG

http://tengkubutang.blogspot.com/2015/08/giveaway-birthday-mum-tengkubutang.html 
 Assalamualaikum..

Nasib la Tengku Butang lanjutkan GA ni sampai 31 Ogos. Kalau tak memang tak sempat la.Kepada yang nak join sempat lagi ni.Jangan lupa klik banner kat atas tu yer. Gud Luck semua..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...