KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, August 27, 2015

Giveaway Merdeka 2015 Mialiana.com


Giveaway Merdeka 2015 Mialiana.com

Sempena bulan Ogos, bulan kemerdekaan ini, Mia nak buat Giveaway Merdeka 2015 yang simple. Hadiahnya berupa 18 Fridge Magnet Ringgit Malaysia. Ole-ole dari Kelantan.


Tanggal 31 Ogos 1957. Merdeka!! Merdeka!!

Jom join giveaway ini... syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Merdeka 2015 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
  5. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 31 Ogos 2015.
Pemenang akan dipilih melalui random.org dan keputusan akan diumumkan pada 3 September 2015.

nak join giveaway ini, sila klik pada banner..

Wednesday, August 26, 2015

Biar Gambar Berbicara


Assalamualaikum..

Entry hari just untuk suka-suka jer yer. Andailah dalam akaun bank korang ada duit banyak macam dalam gambar kat atas, apa korang nak buat dengan duit banyak tu?

Tiada paksaan untuk menjawab..jika rasa nak realese tension join la..hihi

Monday, August 24, 2015

Giveaway 1.0 by Hernee Nazir

giveaway hernee nazir 
Assalamualaikum...

Nak join GA kat atas tak? Nak tahu apa syarat2nya? Nak tahu hadiah menarik yang ditawarkan? Rugi tau tak join..:) Jangan lupa klik banner cantik kat atas tu..:) Hernee ni kawan cik nor masa belajar kat Uitm dulu. Still keep in touch walau dah berpuluh tahun terpisah..hihi.

All the best..:) 

Giveaway Sempoi by mrsfara



Assalamualaikum..

Nak join GA ni ? Nak tahu apa syarat2nya? Nak tahu apa hadiahnya? Jangan lupa klik tajuk di bawah banner cantik tu..:)

Sunday, August 23, 2015

We Are Friend & Family


Assalamualaikum...

Hari macam blur nak menulis blog tapi ada hati nak menulis jugak.Haha.Boleh tak macam tu?Korang layan lah yer..:)

Gambar kat atas tu kawan-kawan cik nor kat rumah sewa. Dah macam family. Suka duka bersama.Kalau nak kira, cik nor paling lama kat rumah sewa tu. Dah memang cik nor dah kerja tetap kat company ni. Kalau pindah pun sebab tukar kerja or kawennn:) 

Dua orang dalam gambar tu dah meninggalkan rumah sewa. Seorang dah tukar balik Terengganu. Dia kerja kat Kelantan jap sebab kenaikan pangkat. Then ada kosong kat Terengganu..dia pindah balik sana coz husband & anak-anak dia kat Terengganu. Manakala seorang lagi merangkap roomate cik nor pulak dapat kursus polis. Alhamdulillah..rezeki dia kan. Bulan 4 tahun depan baru dapat  jumpa dia balik.InsyaAllah..

Tinggalla kami berempat. Dah tambah sorang lagi tapi gambar dia tak de kat atas tu. Yang pasti dia pon still keep in touch dalam group rumah sewa..:)

Korang ada housemate tak? Yang bujang2 la..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...