KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, August 19, 2015

Berapa Jumlah Pageview Korang??

Assalamualaikum..

Mak aii..tajuk macam kasar jer. Sebenarnya saja jer nak bikin gempak jer sikit. Biar korang singgah blog cik nor ni..haha. Ada ke orang nak singgah.??Cik nor, ko jawablah sendiri..:)

Pageview tu print screen minggu lepas lagi.Tapi minggu baru buat entry.Korang mampu..memang tak lah kan. Sebab korang semua rajin.Hari2 ada jer entry baru. Cik nor jenuh dulu berfikir baru keluarlah sikit idea apa yang nak ditulis hari ni. Kalau tak..hampala korang singgah blog cik nor baca entry yang dah basi..:)

Nampak benorkan blog cik nor tak ramai pengunjung. Baru ratus ribu.Orang lain dah juta2. Billion pon dah ada. Cik nor bilah gamaknya nak sampai tahap tu.Verangan boleh lah kot. Nak jadi kenyataan lambat sikit la. Kenapa?Updates blog pon malas...haha

Koran punya pageview berapa sekarang? Mehlah share ngan cik nor..:)

p/s: tengah fikir nak bagi hadiah apa kat ikhwan..kalau wanita senang bg jer shawl..:)

Tuesday, August 18, 2015

Pemenangnya Ialah.....

Assalamualaikum...

Tengok orang updates blog bestnya..cik nor ada penyakit M susahlah sikit nak updates ikut masa.Sebelum nie cik nor ada janji nak updates blog 1 entry sehari. Tapi hampa janji tu tak dapat dilaksanakan.Sori yer kawan-kawan.

Korang tak entry yang INI? Alah entry yang cik nor suruh teka apa isi kandungan paper bag tersebut tu?Ada 6 orang yang menjawabnya. Tapi sorang jer yang jawab tepat. Yang lain jauh terpesong dari jawapan sebenar.haha

Nak tahu siapa pemenangnya?

T
a
r
a
a


http://duniakita94.blogspot.com
Tahniah kepad Ikhwan dari http://duniakita94.blogspot.com a.k.a Ikhwan Yusuff. Sori yer semua lambat umunkan siapa pemenangnya..:) Kepada ikhwan jangan lupa contact cik nor untuk menuntut hadiah anda. Whatsapp : 0199791081 or email : normi80my@yahoo.com.

Kepada yang tidak berjaya lain kali cik nor buat lagi. Harap sudi join yer..:)

Sunday, August 16, 2015

Giveaway Wallet By Opzzpinky


Assalamualaikum...

Nak join jangan lupa klik banner kat atas tu..:)
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...