KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, August 13, 2015

Koleksi Instant Shawl Terkini Di Cik Nor Collection's



Assalamualaikum..

Dah lama cik nor tak updates pasal tudung yang cik nor jual kan.Cik nor berniaga lagi cuma slow sikit la. Tak sempat nak updates kat blog. Kepada yang friend dengan cik nor kat wechat diaorang akan tahu la koleksi terbaru instant shawl yang cik nor jual.

Material instant shawl ni dari kain shiifon. Tak licin dan tak panas.Just sarung dan pin. Terus boleh g mana2..:)

Harga : RM24.00 (tidak termasuk pos)

Berminat nak dapatkannya jangan lupa contact cik nor : 0199791081 (call/sms/wechat/whatsapp)

P/s : Abaikan muka model yang selebet itu..just tengok tudung sahaja..:)

Tuesday, August 11, 2015

11street.my

http://www.11street.my/html/main.html
Assalamualaikum..

Korang pernah dengar tak 11 street? Tak pernah? Tak per, meh sini cik nor terangkan serba sikit pasal
11street.

11street ni ditubuhkan dibawah Celcom Planet Sdn Bhd dengan usahasama Celcom Axianta Berhad & SK Planet Ltd. Apa yang ada kat 11street nie? Mai lah sini cik nor nak habaq kat hang..macam-macam ada kat sini. Pendek kata 11street ini ibarat mall online. Just clik apa yang korang nak..dah siap bayar ..tunggu barang sampai depan rumah.Mak aii..sonang betul shopping zaman sekarang ni.Tak payah susah nak hadap jem, cari parking & macam-,macam lagi.

Apa yang ada kat 11street?Tengok kat bawah ni cik nor list kan yer :

1) Fashion
*Pakaian Wanita & Pakaian Lelaki
*Beg & Kasut
*Jam/Barang Kemas/Aksesori

2) Electronik
*Telefon & Tablet, Komputer & Laptop, Peralatan Rumah & Kamera

3) Rumah & Kehidupan
*Perabot & Peralatan, Peralatan Tempat Tidur & Mandi, Dapur & Restoran, Hiasan Rumah, Haiwan & Alat Tulis

4) Sukan & Rekreasi 
*Sukan, Luar
*Kereta & Motorsikal
*Hobi

5) Kesihatan & Kecantikan 
*Kosmetik & Minyak Wangi
*Kesihatan & Penjagaan Peribadi

6) Kanak Kanak Dan Bayi 
*Kanak Kanak
*Bayi
*Mainan Dan Lain Lain

7) Barang Runcit
 *Barang runcit
  *Isi rumah

Last sekali Perkhidmatan & Buku pun ada jugak..:)
 Hah..apa lagi. Shpopping sakan lah korang semua nanti. Jangan segan silu nak shopping kat 11street yer. Mudah dan sangat berbaloi.

Voucher dalam gambar kat atas tu cik nor dapat dari akak Suria Amanda a.k.a http://suriaamanda.blogspot.com/ sebagai hadiah pengomen tegar blog dia. Thanks yer kak..nanti cik nor shopping kat 11street yer..:)

Nak maklumat lanjut tentang 11street jangan lupa singgah :

FACEBOOK 11street MY
https://www.facebook.com/11street.my

TWITTER 11street
https://twitter.com/11streetmy

INSTAGRAM 11streetmy
https://instagram.com/11streetmy/

EMAIL
hello@11street.my

KHIDMAT PELANGGAN
03 2720  0000
11street : Your Online Shipping

Monday, August 10, 2015

Rania Turn's 1 GiveAway


Assalamualaikum..

Haish..hari nie baru sempat join GA Cik Sue ni. Apa2 pon Hepi Bestday buat Rania. Semoga Panjang umur dan membesar memjadi anak yang solehah..aamiin

Kepada yang nak join bolehlah klik banner kat atas tu. Rugi tak join..hadiah best sangat. Tarikh akhir dia lambat lagi : 15 Ogos 2015

All the best..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...