KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, June 25, 2015

Renungan Ramadan

Assalamualaikum....


Hari ni malas nak menaip.Renung-renungkan lah...:)

Wednesday, June 24, 2015

Jom Beli Serunding Sedap

Assalamualaikum...

Amboi bz bebenor cik nor kan...6 hari blog dok tayang entry yang sama.Bosan kan?Boleh pulak cik nor tanya yer..:) Oklah malas nak merapu lebih..Hari korang berbuka masak lauk apa? Apa malas nak masak?? Meh cik nor perkenalkan serunding sedap kat korang semua. Makan dengan nasi panas walaweh sedap sungguh.Tak perlu susah2 nak masak..bagi orang yang malas masak macam cik nor la.

Serunding bukan sahaja sedap di makan dengan nasi tapi sedap juga dimakan dengan ketupat, lemang , nasi impit..perghh..memang terangkatlah kalau makan di pagi raya.

Tengok gambar ni terliur kan. Telan ayaq liur jap :)

Biskut raya malas nak buat. Tak payah susah-susah...karipap mini dan popia mini ada membantu anda dalam menyelsaikan masalah nie.Jimat masa korang semua hihi. Kalau letak dalam balang dipagi raya confirm dua jenis yang habis dulu.Betul tak kawan-kawan

Tengok gambar pun dah sedap ,belum cuba lagi..:)

Apa harga dia? Eh lupalah pulak..:)

serunding daging tempatan 250 gram rm 18,
serunding ayam 250 gram rm 18,
serunding ikan 250 gram rm 12
karipap mini rm 32 sekilo,
popia mini rm 32 sekilo

Sekiranya anda semua berminat nak dapatkan serunding, popia mini & karipap mini Pn Alia Haryanie boleh hubungi :

Facebook : https://www.facebook.com/alia.haryani

Blog : http://aliaharyanie.blogspot.com/

Tel & SMS  : 012-9218016

Marilah kita sama-sama membantu Pn. Haryanie yang dalam kesempitan untuk meneruskan hidup akibat dari penyakit yang dihidapinya. Untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang Pn.Haryanie ini boleh klik kat link blog kat atas. Sama2lah kita membantu saudara sesama Islam. Moga Pn.Haryanie tapah menempuh hidup ini...

Keperihatinan anda amat saya hargai dan ucapkan ribuan terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...