KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, June 18, 2015

Makan Kenduri Sampai Lebam






Assalamualaikum...

Mesti korang terkejutkan baca tajuk.Kenduri apa bulan-bulan puasa nie.haha. Korang tak payah risaulah ni gambar berkurun lamanya tapi baru nak updates kat blog. Korang jangan bimbang tak ada gambar makanan. Sebab seperti biasa gambar makanan tak akan ada di blog cik nor kalau bulan puasa.

Kalau tak silap kenduri ni awal bulan jun hari tu kot (02/06/2015) kat KB jugak. Mana tak makan kenduri sampai lebam g dah la dekat magrib balik pulak dalam pukul 9 malam. Nasib la rumah saudara sendiri kalau umah orang lain lama dah kena halau..haha. korang layanlah gambar kami yang gila selpie..hihi

Oklah. Bulan puasa ni tak boleh merapu lebih nanti kurang pahala puasa cik nor..:)

Wednesday, June 17, 2015

Aiskrim Kelapa Vs Aiskrim Pasu


Assalamualaikum..

Entry makanan last sebelum bermulannya ramadhan.

Salam Ramadan Kareem semua..:)

Sunday, June 14, 2015

Tempahan Tudung Sedondon

 Assalamualaikum...

Hari ni macam xde mood nak updates blog.Tapi bila belek2 gambar kat folder terdetik pulak hati nak updates pasal tempahan tudung sedondon yang telah di tempat sebelum ini.

Alhamdulillah..Cik nor telah menerima 2 tempahan serentak untuk tarikh kenduri yang sama tapi berlainan negeri. Gambar yang kat atas tu tempahan dari roomate dari Negeri Terengganu untuk majlis perkahwinan adik beliau pada 07/06/2015. Dia telah menempah 4 helai  tudung butterfly kain shiffon gred AA.
Tempahan kedua pula dari Negeri Sarawak. Jauh seberang laut.hehe.Thanks yer. Beliau telah menempah instant shawl biasa material kain t-shirt yang tak panas dan selesa di pakai. Tempahan tersebut adalah untuk dewasa & kanak-kanak. Dimana 2 helai untuk dewasa & 2 helai untuk kanank-kanak.

Sekiranya berminat untuk membuat tempahan tudung sedondon jangan lupa hubungi cik nor - 0199791081(whatsapp/wechat/sms/call).Harga mampu milik..InsyaAllah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...