KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Friday, June 12, 2015

Kain Batik Asli Sarawak


Assalamualaikum..

Firstly nak mintak maaf bebanyaklah la sebab entry cik nor semua berkiatan dengan perniagaan. Nak buat macam mana cik nor minat berniaga sekarang nie.hihi

Kawan cik nor yang dok kat Sarawak suruh cik nor test market jual kain batik Sarawak ni.Cik nor pon trylah mana thu terlajak laris..hehe. Cik nor jual kain lebih kurang dengan harga pasaran kat Sarawak. Sehelai RM40.00 siap pos. Kalau COD RM35.00 jer. Kain dia 100% cottan dan lembut.Sesuai di buat baju kurung, dress, kain sampin dan banyak lagi. Panjang kain ni 2 meter macam kain batik biasa.

Berminat jangan lupa hubungi cik nor : 0199791081 (sms/call./whatsapp/wechat )

Thursday, June 11, 2015

Cik Nor Jual Popia Gunting....


Assalamualaikum...

Wah..kuat jugak cik nor berniagakan.Macam-macm cik nor jualkan.Sebelum ni tudung.Ni makanan pulak.Harap korang tak bosan dengan perniagaan cik nor nie..:)

Cik nor panggil popia gunting kalau orang luar tak thu la panggil apa. Popia di goreng garing dan rangup then dia gaul dengan kacang & gula. Rasanya lemak manis gitu.Satu balang kejap jer habis bila syok layan tv..hihik.Popia nie bukan sahaja sesuai dimakan dihari raya tapi sesuai dibuat kudapan ketika tea time. Macam cik nor setiap masa lapar maka popia ini lah yang menjadi penyelamat.hehe

Cik nor jual RM16.00 untuk 1/2 kg. Tidak termasuk postage bagi yang kena pos.COD untuk bandar Machang, Kelantan. Berminat jangan lupa contact cik nor : 0199791081 (sms/call/whatsapp/wechat)

Wednesday, June 10, 2015

Colorful Life - Blog Review

http://belongtomee.blogspot.com/

Assalamualaikum..

First time kot cik nor review blog orang ni. Harapnya tidaklah banyak ayat yang merapu.Maaf banyak-banyak buat empunya blog kerana lewat review blog awak.Hadiah telah cik nor pos minggu lepas. Moga selamat sampai ke tangan awaklah yer.

Blog Colorful Life ini di buat khas untuk menyertai Giveaway or Segmen.Memang kalau masuk blog ni jangan cari cerita lain sebab semuanya khusus untuk GA or segmen.Tak banyak informasi tentang pemilik blog ini.Pada firasat cik nor pemilik blog ni seorang yang low profile dan tidak suka menonjolkan diri.Blog nie sangat menarik dan sangat colorful.Memang ceria sangat bila singgah blog ni kerana dia punya blog ringan tak perlu nak loading lama2.Pemilik blog ni berasal dari Kelantan satu negeri dengan cik nor. Mesti pemiliknya maniskan..kenapa cik nor cakap macam tu? Sebabnya lebah menjadi trademark untuk blog dia..:)

 Apa-apa pun tahniah buat pemilik blog kerana menang dalam http://seindahcerita.blogspot.com/2015/05/i-love-giveaway-seindahcerita-by-nieyl.html

Kepada blogger yang nak berkenalan or nak ajak join GA or Segmen bolehla klik Colorful life a.k.a http://belongtomee.blogspot.com/  atau klik banner kat atas tu..:)


Tuesday, June 9, 2015

1'st Giveaway by Murni Alysa

 Assalamualaikum...

Dah lama rasanya cik nor mendapat jemputan dari puan empunya blog tapi hari ni baru tergerak hati nak join.Maaf yer puan blog.

Saya mahu mencuba Vit-C ini kerana ingin mendapat kulit muka yang cantik, meningkatkan imunisasi badan, dan membantu pembentukan kolagen supaya badan tidak mudah terkena penyakit, muka tidak kusam dan tona kulit sekata. Sentiasa muda remaja gitu..:)

Nak ke : 


Yang tak kena tagged tu klu nak join blh jer.Klik banner cantik kat atas tu..:)

Monday, June 8, 2015

Instant Shawl Terkini Di Cik Nor Collection


 Assalamualaikum.....

Lama kan cik nor tak updates tudung terkini yang cik nor jual.Hari ni ada kesempatan sempat lah updates tudung terkini. 2 gambar kat atas tu Instant Shawl Rania Ber awning...Material : Kain shiffon. Labuh : standard..InsyaAllah..menutup aurat..Harga RM 30.00/ pcs siap pos.

 Yang ni pula..Instant shawl kain tshirt.  Material : kain tshirt yang tak panas. Labuh..: labuh boleh laras ikut citarasa kita.Kalau rasa xnak singkat tak perlulah pin macam model kat atas tu.Tudung ni ala2 tudung muslimah skit . Harga : RM28/pcs siap pos.
Last but not least..model tak berbayar ni pakai. Instant shawl rania jugak tapi xde awning. Bagi yang xsuka awning boleh la pakai yang ni. Nampak muda remaja macam model tu kan?kihkih..Material kain : shiffon. Labuh : standard Harga : RM30/pcs siap pos

Berminat nak mendapatkannya jangan lupa contact cik nor : 0199791081 (sms/call/wechat/whatsapp)

Sunday, June 7, 2015

Rilek Ahad


Assalamualaikum..

Selamat berhujung minggu semua. Bosan2 jangan lupa layan yer..haha

P/s : Berminat nak dapatkan tudung yang cik nor jual jangan lupa singgah cik nor collection or contact 0199791081 (call/sms/whatsapp/wechat)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...