KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Friday, June 5, 2015

Tazkirah Jumaat


Assalamualaikum...

Salam Jumaat semua..:)

Thursday, June 4, 2015

Selamat Pagi


Assalamualaikum...

Selamat pagi semua..:)

Tuesday, June 2, 2015

Giveaway Mega Raya by Azhafizah.com


Assalamualaikum...

Jom join Giveaway Mega Raya by Azhafizah.com. Mana tahu ada rezeki nak menang. nsyaAllah...aamiin..Nak join jangan lupa klik banner cantik kat atas tu.

GUD LUCK ALL..:)

Berminat nak shopping baju raya kat Zalora jangan lupa guna kod diskaun ini : ZBAP1XN

Monday, June 1, 2015

Gedik-Gedik Ke Tempat Kenduri..:)



Assalamualaikum...

Hari ni macam mood dah mari nak berblogging.haha.Mood dah ada tapi idea sedikit kureng.Tapi taip ajerlah apa yang keluar dari kepala cik nor yang tak berasa nak betul ni..kihkih

Jumpa gambar ni kat folder pc so masuk kan jer lah.Dari entry kosong tak de gambar masukkan lah gambar cik nor yng gedik-gedik gitu.Nak g kenduri kesyukuran jer pon tapi melaram macam nak g kenduri kawen kat hotel..Kelas ko jah..haha

Macam adik beradik kan kami.Yang tudung hitam tu memang adik cik nor.Dia yang nikah baru2 ni.yang sorang lagi tu anak buah cik nor.Korang knal kan mana 1 cik nor.Apa tak kenal?( lari tutup muka....hihik).Cantik kan muka cik nor..putih gebus gebas gitu..usah tetipu itu hanya gambar kamera smartphone saja..haha.Kalau kat luar harap maklum lah yer..:)

Oklah dah panjang benor merapu..nanti meluat pulak korang baca.Sebelum korang muntah hijau, kuning, biru cik nor stop dlulah yer..:)

p/s: Korang banyak tak dapat jemputan kenduri? Cik nor tiap2 minggu ada jemputan kenduri.Badan dah start naik balik..huhu..Tp alhamdulillah..rezeki...:)

Sunday, May 31, 2015

Blues Instant Shawl...





Assalamualaikum..

Oleh kerana hari ni hari ahad..maka mood M datang lagi..haha. Idea pon beku lagilah.Maka entry ini pun xberapa nak menarik sangat..hehe

Untuk tidak menghampakan korang yang singgah kat blog cik nor pada hari ahad a.k.a hari minggu maka cik nor letaklah entry yang tak seberapa ni. Korang layanlah instant shawl yang cik nor jual.

Kepada yang berminat yang lupa hubungi cik nor- 019-9791081 (call/sms/whatsapp or wechat).Tempahan untuk tudung sendondon masih dibuka.Cepat2 sebelum terlambat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...