KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, May 14, 2015

Thank You Suria Amanda


Assalamualaikum...

Haishh,,..sussoh bebenor cik nor nak updates blog sekarang kan..huhu.Komitmen kerja lebih penting. Blog terpaksa di anak tirikan dululah.Harap korang semua faham yer..huhu

Sebenarnya cenderahati dari akak Suria Amanda a.k.a http://suriaamanda.blogspot.com/ dah lama cik nor terima. Tapi nak buat macam mana masa dan penyakit M menguasai diri.Maka hari ini barulah terbit entry pasal hadiah untuk pengomen tegar.Bulan berapa jangan tanya.Yang pasti hadiah tu untuk 2 bulan..:)

Kenapa cik nor selalu menjadi pengomen tegar blog akak SA? Sebabnya blog dia best coz banyak citer pasal makanan.haha.Cik nor kan suka makan.Tak dapat makan tengok gambar pun jadilah.Dan satu lagi..cik nor suka tengok keletah anak buah akak SA yang kembar tu.Comel...:)

Kepada yang masih tidak mengenali akak SA ni jangan lupa klik link yang cik nor bagi kat atas tu. Rugi tau xterjah blog akak SA ni.Macam2 cerita best ada..:)

Tuesday, May 12, 2015

Colourful Of Instant Shawl





Assalamualaikum..

Harap maaf yer kawan-kawan. Cik empunya blog busy sangat2 sekarang tak dapat nak updates entry baru. Untuk tidak mengecewakan pengunjung cik nor blog maka dengan expressnya cik nor updates gambar tudung ynag cik nor jual.Cuci2 mata lah dengan colourful instant shawl.hehe

Berminat nak tahu lebih lanjut instant shawl yang cik nor jual jangan lupa contact : 0199791081(call/sms/whatsapp/wechat)

Jangan lupa singgah cik nor collection..:)

Sunday, May 10, 2015

SeLaMaT hArI IbU

Gambar ehsan pakcik google

Selamat Hari Ibu Buat Ibu-Ibu Seluruh Dunia...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...