KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, May 7, 2015

Tomorrowland - Kaki Wayang

TLAND_B1 POSTER_PAYOFF2_ENG 



Synopsis:
From Disney comes two-time Oscar® winner Brad Bird’s riveting, mystery adventure “Tomorrowland,” starring Academy Award® winner George Clooney.
Bound by a shared destiny, former boy-genius Frank (Clooney), jaded by disillusionment, and Casey (Britt Robertson), a bright, optimistic teen bursting with scientific curiosity, embark on a danger-filled mission to unearth the secrets of an enigmatic place somewhere in time and space known only as “Tomorrowland.”What they must do there changes the world—and them—forever.


Jom tengok wayang..:)

Tuesday, May 5, 2015

Tempahan Instant Shawl Sedondon Kini DiBuka...



Assalamualaikum

Hari cik nor nak buka tempahan Instant shawl sedondon. Dah lama nak buat entry tapi tak berkesempatan.Al-maklumlah busy memanjang.hehe. Hari nampak macam free so buat lah entry pasal tempahan ni. Kepada yang berminat untuk memakai tudung sedondon di majlis perkahwinan, akikah dan sebagainya boleh la hubungi cik nor. Sample warna kain bolehlah dihantar sebulan sebelum majlis.(supaya matching dengan warna baju yang hendak dipakai)

Contoh diatas semasa perkahwinan adik cik nor tempoh hari. Dari kanak-kanak sehingga dewasa boleh menakai tudung yang sedondon.Jangan ditanya mana cik nor. Cik nor kalut sampai xsempat nak bergambar.hehe

Untuk sebrang pertanya bolehlah hubungi cik nor : 0199791081 (call/sms/whatsapp & wechat)

P/s : Singgah cik nor collection untuk pelbagai jenis tudung yang cik nor jual :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...