KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, April 29, 2015

Boleh Tolong Cik Nor Tak??

Assalamualaikum...

Tajuk tak henggat kan?hihi..cik nor nak mintak tolong sikit ngan korang semua.Yang mana ada fb tu.tolong like review cik nor.Review apa? Baru nie cik nor menang GA yang di anjurkan oleh Kak Mialiana & My Beauty Herbs. Selepas 30 hari menggunakan produk My Beauty Herbs Whitening Intensive Booster Skincare cik nor kena buat review apa perubahan yang cik nor alami setelah menggunakan produk tersebut. Untuk melayakkan cik nor ke peringkat seterusnya cik nor perlu mendapatkan like paling banyak.

Link fb yang korang perlu like review cik nor kat : SINI. Klik yang ada muka cik nor yang comel lote tu (uwekk muntah hijau..haha)...then klik like..:) Mudah jer kerjanya..hihi. Bukan paksaan tau.Just nak suka2 jer..)

Thanks to Kak Mia & My Beauty Herbs sebab bagi peluang kat cik nor untuk merasai sendiri Produk My Beauty Herbs Whitening Intensive Booster Skincare.

Tuesday, April 28, 2015

Cantik, Menarik Tudung Cik Nor Jual Memang The Boom..






Jarang-jarang kena masukkan jugak gambar tudung cik nor nie.Nanti orang lupa yan cik nor ni jual tudung instant..hehe.

Tajuk tak henggat kan.Main tulis jer..haha. Kepada yang berminat nak dapatkan instant shawl yang biasa dan 2 muka jangan lupa contact cik nor : 0199791081(call/sms/whatsapp/wechat).

Nak tanya2 pun cik nor tak kisah walaupon tak beli.Boleh eratkan silaturahim..hehe.Kalau tanya kat blog jarang sangatla yang cik nor jawab.huhu.Line tenet too slow.Kalau guna telefon lagi senang rasanya.:)

Nak tengok koleksi tudung2 cik nor jual boleh click Cik Nor Collection.

Monday, April 27, 2015

Berkenan La Pulak....




Assalamulaikum..

Dah lama rasanya gambar nie cik nor peram dalam gallery telepon usang cik nor.Baru minggu lepas bawak keluar dan hari nie baru nak buat entry.haha

Kisahnya terjadi kat Pasar Rantau Panjang, Kelantan.Amboi dah macam kisah apa ntah.haha. Time nie saja g jalan2 sambil tunggu supplier hantar tudung. kalau nak tuunggu memang sejam tak sampai lagi.Last2 kakak ajak g shopping coz dia nak cari baju baru nak g kursus di Langkawi. Cik nor follow jer.Nak shopping duit non hado..haha. window shopping jer la.. 

Kakak Cik nor beli dress jeans yang no.3 dari kiri tu. Material kain dia lembut dan tak panas. Sekali  cik nor berkenan jugak tapi simpan dalam hati dlu lah.Duit tak der.Kena start kumpul RM1 sehari..haha Kalau kumpul RM1 sehari entah bila dah cik nor dapat beli dress jeans tu..haha. Harga dia bawah RM100.00..murah jer..:)

Oklah..Stop sini dulu..jumpa next time..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...