KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, April 22, 2015

Jeruk Mangga Asam Boi Kembali Lagi....


Assalamualaikum..

Hari ni xboleh tulis panjang2 nanti  rabu marah. So, layan jer lah jeruk mangga asam boi cik nor tu..:)

Tuesday, April 21, 2015

Warna-Warna Kesayangan Hamba






Assalamualaikum..

Lama benau tak updates warna tudung yang cik nor juala.Cik nor jual tudung apa? Alah..cik nor jual instant shawl ala-ala neelofa tu. Kalau neelofa punya RM50.00 sehelai tapi cik nor jual RM50.00 untuk 2helai siap pos.Macam mana? Ok tak?hehe. Kualiti kain InsyaAllah tidak panas walaupon tebal. Kepada yang berminat nak mendapatkan instant shawl murah ini..Jangan lupa hubungi cik nor. 0199791081 (sms/call/whatsapp& wechat)


Monday, April 20, 2015

Segmen 12 Jam Bloglist #14 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan Mei dan Jun 2015 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 20 April 2015, iaitu tepat jam 11.30 pagi sehingga 11.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #14 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 30 April 2015.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

Sunday, April 19, 2015

Wajah Putih Gebu dengan My Beauty Herbs Whitening Intensive Booster Skincare

Assalamualaikum....

Mula-mula jenguk blog Kak Mia, Cik Nor wat rileks je. Dalam Hati dah terdetik confirm xmenang punyalah.Tapi mata Cik Nor tetumpu kepada nama pemenang yang ke-50. Rezeki…Hanya Allah yang tahu.

Firstday terima Set Kecantikan My Beauty Herbs Whitening Booster Skincare ni Cik Nor cuak jugak nak menggunakannya. Nak buat macam mana Cik Nor guna produk biasa-biasa jer. Atas nasihat dan dorongan rakan sebilik Cik Nor guna produk MBHWBS ini dengan penuh keyakinan. Masa mula-mula guna sabun pencuci muka MBHWBS sudah terasa kelainan pada kulit muka Cik Nor. Kulit muka terasa licin dan tegang.Kesan elergik di sekitar bibir jugak berkurangan.Ini membuatkan Cik Nor lebih berkeyakinan untuk menggunakan set MBHWBS ini.Ternyata pencuci muka MBHWBS ini mencerahkan kulit tanpa sebarang pengelupasan. I like it..:)

 Kesan pencerahan boleh di lihat seawal 3 hari apabila Cik Nor menggunakan Krim Siang MBHWBS. Kulit muka Cik Nor terasa lebih cerah berbanding sebelum ini.Ia juga menjadikan tona kulit Cik Nor lebih sekata, lembut dan berkilau…blink2 gitew…hehe. Krim siang MBHWBS ini juga mampu melindungi kulit muka Cik Nor daripada sinar UV.Faham-faham saja lah Cik Nor kan pergi dan balik kerja jalan kaki maka peratusan terdedah kepada cahaya matahari amat tinggi.



Bab Krim Malam ni Cik Nor paling suka.Kenapa? Bila pakai krim malam ni muka memang sangat lembap.Terasa macam air yang tak pernah kering kat muka..walaweh..biasa muka kering kontang macam padang pasir digurun sahara..:) Kelembapan tersebut menjadikan wajah Cik Nor lebih sihat dan muda bila memakainya.

Setelah beberapa minggu menggunakan produk MBHWBS wajah Cik Nor yang kusam kini lebih berseri. Paling membuatkan Cik Nor gembira bila parut jerawat lama kian pudar dan kesan pencerahan amat ketara. Ini terbukti bila kakak Cik Nor tegur..eh muka ko kena apa merah kat sekitar bibir tu? Biasa kalau Cik Nor elergik bahagian tu akan kelihatan gelap macam lebam kena tumbuk. Tapi sekarang kalau ada elergik sikit-skit dia akan kelihatan merah jer.See banyak perubahan kan..:) Kembang jap bila kulit muka dah cerah..hehe. Kalau dulu kalau elergik kat sekitar bibir memang sakit sangat sebab kawasan tersebut menjadi kering tapi kini tidak lagi kerana MBHWBS telah merubah segalanya.

Kandungan dalam produk MBHWBS seperti vitamin C, E Glutathione, Collagen, Argan Oil, Pearl Powder, Rice Extract, Arbutin Beewax, Titanium Dioxidi & Marine Plant Stem Cell mampu menjadikan kulit muka Cik Nor cerah, gebu, lembap, lembut dan meremajakan wajah Cik nor. Produk MBHWBS ini juga anti penuaan dan meremajakan kulit..fahama-faham jer la..Cik Nor kan dah berumur 30+++. So kenalah cari produk yang boleh menghalang kulit muka Cik Nor dari kesan-kesan penuaan. Terima kasih My Beauty Herbs kerana member peluang untuk mencuba produk hebat ini.



Giveaway Whitening Intensive Booster Skincare : Review Produk dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh My Beauty Herbs. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.


Segmen "Kucing Saya Hebat!"


http://ayunirafilah.blogspot.com/2015/03/segmen-kucing-saya-hebat.html
Segmen ini terbuka kepada semua blogger di Malaysia yang mempunyai kucing sebagai kawan baik mereka. Sudah tentu ada sesuatu tentang si meow yang menjadikannya kucing yang hebat, bukan? Jadi inilah masanya untuk anda menyerlahkan bakat bintang dalam diri kucing anda!

Sebanyak 22 hadiah menarik untuk dimenangi! Sila pergi ke LINK ini untuk melihat senarai hadiah dan sponsor.

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN:

  1. Buat entri bertajuk Segmen "Kucing Saya Hebat!" dan letakkan banner di atas beserta backlink ke entri blog ini.
  2. Upload sekeping gambar selfie kucing anda dalam entri. Ya, selfie kucing... bukan selfie anda sendiri.
  3. Lengkapkan entri bermula dengan ayat "Kucing saya hebat kerana..." (tidak kurang daripada 20 patah perkataan)
  4. Letak link ke entri anda di ruang komen di bawah.
  5. Tarikh tutup segmen ialah 20 April 2015.
  6. Pemilihan akan dibuat oleh juri berdasarkan kreativiti gambar dan entri.

Kucing saya hebat kerana mereka boleh masuk tidur kat dalam bonet depan(enjin kereta kakak) diwaktu malam. Kalau tengahari mereka akan tidur ditempat yang sejuk seperti tempat yang berkipas.
(Hitam & Tompok)

Kalau sesiapa yang nak join bolehla klik banner kat atas tu.Gud Luck all..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...