KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, April 2, 2015

Malam Akad Nikah

 Assalamualaikum...

Hah..terkejut tak baca tajuk tu? Tak terkejut..hurmm..xperlah....:) Sekarang terjawablah soklan2 korang sebelum ni kan. Suka tak? Suka lah kan...jangan lompat bintang yer..haha. Sebenarnya clue2 yang cik nor bagi tu semuanya untuk majlis penikahan adik cik nor la.Bukan Cik nor yer..:)
 Koranglah layanlah gambar2 dimalam pernikahan dia.Majlis membatalkan air sembahyang kami buat kat rumah.Ni baru lepas sarung cincin dan pakaikan gelang kot. Cik nor terlepas sebab dok kat dapur rasanya..:)
 Macam sama jer gambar ni...Layan jer la yer..
 Adik bersama kawan dia.Nasibla kawan dia datang awal.Dia banyak membantu cik or n family.Kalau tak memang pengsan la...huhu. Kawan adik ni solo lagi..mana yang berkenan boleh lah ushar yer..haha.Nak no. telefon jangan lupa mintak ngan cik nor.Pandai menjahit tu...untungla saper dapat dia..:)
 Adik bersama mak mentuanya..Pak mentua dia dok kat luar kot makan..:)
 Yezzz...the gediks girls dah muncul..haha..Comelkan yang pakai jubah biru tu...Sambil2 tu promote tudung yang cik nor jual skali..haha
 Alamak..sopanlah pulak.Okey..kiri dan kanan tu solo lagi..saper nak buat menantu boleh la.possing ala2 ayu gtu..haha
 Macam sama jer gambar nie..:)
 Adik bersama abang ipar dia dan biras kot orang panggil...Biras yer bukan beras mcm p.ramlee tu..hihi
Ehem2..gadis ayu di malam pernikahan adik dia...comel tak dia?haha(sila muntah yer..hahha)

Majlis ni berlansung pada 12.03.2015 (hari khamis malam jumaat)

P/s : Buat akak okje jangan lupa hantar detail ke normi80my@yahoo.com. Cik nor nak bagi hadiah sebab dia teka betul..:)

Wednesday, April 1, 2015

Biar Rabu Berbicara


Assalamualaikum...

Cerita suspen cik nor tak habis lagi.Korang tunggu yer...Tak boleh tulis panjang-panjang nanti rabu marah..kihkih..

See u next entry..:)

Tuesday, March 31, 2015

Dress Impian...Akhirnya Dapat Juga


Assalamulaikum..

Amboi tajuk entry bukan main kebaboom...haha.Sajakan cik nor nak bagi gempak.Sebenarnya tak gempak mana pon.hehe.Kenapa tajuk dia macam tu?Meh cik nor citer.

Sebenarnya dah lama cik nor mengidam nak pakai dress tapi apakan faktor kewangan yang selalu menghalang. Allah Maha Mengetahui isi hati cik nor. Masuk kerja hari ahad kalau tak silap cik nor la tengok email ada staf zalora email nak bekerjasama dengan cik nor setelah membaca entry2 diblog cik nor. Cik nor apa lagi zapppp..dengan pantasnya membalas email tersebut (iyolah tu kan cik nor) haha. Kisah balas membalas email ni berterusan sehingga lah staff zalora bagi task untuk cik nor buat.

Alhamdulillah setelah deraf siap cik nor bagi kat dia, dia setuju deraf tersebut disiarkan.Setelah link entry diberikan kepada staff zalora maka dapatlah voucher bernilai RM100.00. Cari punya cari berkenanlah kat dress dari koleksi gene mantino ngam2 harga dia dengan voucher yang cik nor dapat. Akhirnya tercapai jugaklah hasrat cik nor nak miliki sepasang dress...

Entry yang cik nor buat untuk zalora kat SINI. Kalau tak silap ini kali ke-3 kot cik nor dapat voucher dari zalora. Berminat nak shopping online jangan lupa klik Zalora

Monday, March 30, 2015

Warna-Warna Instant Shawl Yang Memukau....





Assalamualaikum...

Alahai..susah bebenor kan cik nor nak updates blog skarang.Busy udah mengalahkan YB. Kome tak payah risau lerr..cik nor ada jer ushar2 blog korang tu..hihi.

Tajuk kemain panjang kan.Nak tingkatkam SEO ke? Idoklah..tajuk main hentam jer tu.hihi.Idea tarak cerita bukan main banyak nak share.Korang layanlah warna-warni instant shawl yang cik nor jual ni.


 Berminat jangan lupa contact cik nor:
0199791081 (whatsapp/wechat/call& sms)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...