KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, March 19, 2015

I'm Back

 Assalamualaikum...

Sebenarnya hari selasa lagi cik nor dah start kerja tapi mood xde.Just komen2 kat blog orang jer la. Nak buat entry macam tak idea lah pulak.Dok belek2 blog orang jer la..haha.Baik punya ayat.Padahal bos dia ada saja kan nak cover lagi..haha
 Mesti korang pelik kan bila cik nor publishkan gambar-gambar ni.Ada yang tertanya-tanya cik cuti lama buat apa sebenarnya.Siap ada cenderahati yang beribu-ribu lemon lagi tu. Beribu lemon menipu lah tu.haha.Korang rasa majlis apa ni?
Gambar last ni dah ada clue dia.Tapi korang mesti tertanya-tanya.Majlis kawen cik nor ke? Ke majlis kawen siapa ni?jeng..jeng..jeng...tunggu entry seterusnya untuk jawapan sebenarnya. Sabar yer semua..:)

Agak2 korang majlis apa n siapa yer?hihi.cer teka..kalau betul cik nor bagi hadiah..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...