KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, February 18, 2015

Rabu Tanpa Kata

Assalamualaikum..

Hari nie rabu tanpa kata.Cerita pasal gambar kat atas tungguuuuu...haha

Tuesday, February 17, 2015

Alahai Instant Shawl....















Assalamualaikum...

Tok tahu bakpolah ssusah sangat cik nor nok updates blog sejak 2 mejak ni.Guna bahasa kelantan skali sekala.Harap2 orang faham membacanya.Cik nor tak guna bahasa pekat lagi.Kalau pekat lagi mesti ramai yang tak faham.haha

Adoiii...hati teringin nak updates blog tapi apa kan daya kerja banyak dan idea pon kering sangat2 dah nie.Sekering bumi kelantan selepas banjir.Amboi..puitis tak?haha.Belek2 album phone ada gambar tudung selepas  jual secara on9.Untuk tidak menghampakan korang...jadi layanlah warna-warni instant shawl yang cik nor jual.hehe

Berminat jangan lupa contact cik nor : 0199791081
Harga : RM22.00 (tidak termasuk pos)
Material kain : Tshirt (menyerap peluh)
Labuh Tudung : Tengok contoh model tak berbayar tu pakai..:)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...