KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, February 10, 2015

Bila Arz Moha Komen....

Assalamulaiakum..

Payah benor nak baca entry baru cik nor sekarang nie.Nak buat macam mana..cik nor ni kerja tak de la banyak sangat tapi buat2 bizi jer lebih..haha..Harap korang fahamla..bila bos ada..kenalah cover2...cik nor dah banyak kali terkantoi..haha

Berbalik kepada tajuk dan gambar kata. Thanks a lot to Arz Moha a.k.a http://www.arzmoha.com/ kerana sudi komen secara pukal di blog cik nor.Rasanya cik nor komen 1 entry jer kat blog dia.Bila dia datang blog cik nor tengokla banyak mana dia komen.Kat bawah tu ada lagi komen dia tapi dah tak nampak bila printscreen..huhu.Terharu jap bila orang komen banyak-banyak macam ni. Kepada yang nak berkenalan dengan ArZ MoHa boleh lah klik link yang cik nor bagi kat atas tu...Tak rugi tau kalau korang terjah blog dia..dia peramah orangnya..:)

Pesanan buat Arz..rajin2lah updates blog..haha.Suka2 hati kan cik nor bagi pesanan kat orang..Dia lagi teruk..seminggu 1 entry jer...kihkih

p/s : Buat akak SA a.k.a http://suriaamanda.blogspot.com/ hadiah top komentar dah lama cik nor terima tapi tak sempat nak buat entry lagi.Thanks yer kak bagi hadiah n sori sebab lambat buat entry..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...