KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, January 15, 2015

Tudung Express

 Assalamualaikum

Lama tak promote tudungkan? Hari nie cik nor kemabali dengan tudung express.Just sarung  dan boleh keluar ke mana2..:)

Bagi gambar kat atas harga dia RM22.00(tidak termasuk pos).Material kain: Kain tshirt dan tak panas.
 Yang ni harga dia RM25.00. (tidak termasuk pos) .Material kain : sama macam yang atas.
Yang ni harga dia RM22.00 (tidak termasuk pos). Material kain : sama macam kat atas.Yang ni tudung ala-ala neelofa pakai.

Kepada yang berminat jangan lupa hubungi cik nor : 019-9791081 (sms/call/whatsapp/wechat).Jangan lupa singgah Cik Nor Collection.

P/s: Abaikan muka model tak berbayar itu..:)


Wednesday, January 14, 2015

Rabu Tanpa Kata


Assalamualaikum..
Hari ni tak boleh merapu panjang sangat.Tajuk pun dah rabu tanpa kata..haha

Jangan lupa tulis nama korang dalam bahasa jepun kat ruangan komen yer..haha

Baik hati  klik:
1.SINI 
2.SINI 
3.SINI

Monday, January 12, 2015

Bila Hati Berbicara


Assalamualaikum..

Haish..dah lama betulkan cik nor tak merapu kat sini.Seminggu hanya ada satu entry.Adoii..nak buat macam mana idea tak mari.Banyak benda yang cik nor nak share.Tapi faham2 sahajalah bila idea tak mari.Satu apa pon tak jadi.

Cewah..tajuk bukan main lagi.Tu tajuk citer kol 7 malam yang selalu korang dok tunggu tu.haha.Al-kisahnya..cik nor peminat tegar syafiq Kyle ni a.k.a Emir Qasha dalam citer tu.Kawan-kawan kat group whatsapp pantang nampak mesti diaorang share kat cik nor punyalah..Nie antara gambar yang diaorang share kat group tu. Suka tau tgk muka syafiq ni..sweet jer kalau dia senyum.Bila cakap suara dia romantik sangat..cair cik nor dibuatnya..haha..Bila la gamaknya dah dapat pakwe macam syafiq nie...haha.Veranganlah cik nor tak der siapa yang nak marah..bukan kena bayar pon..haha

Oklah..tak boleh merapu panjang2 nanti korang bosan pulak.See u soon..:)


Baik hati klik :
1.SINI
2.SINI
3. SINI
4.SINI
5.SINI
6.SINI
7.SINI
8.SINI
9.SINI
10.SINI









 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...