Breaking News

Corat coret Kacau Bubur Asyura


Assalamualaikum...terasa macam dah bertahun tak menulis kat blog. Kalau ada pon yang terkini cik nor join GA or segmen jer. Semenjak 2 menjak ni..otak macam blurr..tak tahu nak tulis apa. Banyak benda yang nak share tapi idea tu kurang maka terkuburlan semuanya.huhu  

Kejadian ni dah lama sebenarnya, tapi cik nor nak share jugak kat cni.kihkih. Biar dia menjadi memori kat blog ni. Boleh jugak anak cucu tengok. Eh...kawen pon belum...nk ada cucu macam mana?haha


Anak buah cik nor yang gilers selpie..xkira dimana berada, selpue jer kerja dia...nasib tak masuk dalam kawah..haha

Cik nor n adik cik nor in action..hihi
Selpie lagi...

Jiran-jiran yang sudi menolong mengacaju bubur asyura drumah cik nor...thanks yer



Kandid di hari kejadian.hihi
Sekian dulu utk kali ini.bai...😊


13 comments:

  1. Bestnya bubur asyura.
    Lagi seronok dapat buat sekali.
    Kita ni selalunya tak sempat buat, sempat makan je..

    ReplyDelete
  2. dah lama x nampak aktiviti kacau bubur asyura kat area kampung SA

    ReplyDelete
  3. ehhh..gambar last tu diconteng merah dkt lengan, yg atas2 tu tak ..hehe

    ReplyDelete
  4. Bestt arr gotong royong...lya da lma x mkn bubur ni

    ReplyDelete
  5. api dalam tanah... tak panas kaki... terbaik la...

    ReplyDelete
  6. Laaaaa...nape tak tunjuk hasilnya cik Nor....

    ReplyDelete
  7. bestnya ramai2 turun padang buat sama2..
    kat taman rumah tahun ni xda buat.. x dapat pun eheh..

    ReplyDelete
  8. sedapnya bubur syura kelate..dlu2 masa kecik yg baru masak tu bog dlm daun pisang makan panas2 sedapnya..huhuhu dah lama x makan bubur syura kelate

    ReplyDelete
  9. wahhhh best gitu bergotong royong ;-)

    ReplyDelete
  10. penat masa nak kacau kasi pekat tuuu! hahahaha

    ReplyDelete