Breaking News

Hadiah Top Komentator Dari Suria Amanda

Assalamualaikum...
Dah lama benar rasaya cik nor tak updates blog. Nak buat macm mana mood cik nor dah sampai ke laut merah.kihkih. harap korang fahamlah yer. Confirm datang blog cik nor frust asyik tengok entry yang sama.huhu
Sebenarnya dah lama cik nor terima hadiah dari Suria Amanda ni...tapi macam biasa cik nor peram dulu. Tambah pulak idea kering maka lewatlah terbit kat blog nie. Maaf bebanyak akak..huhu.
Kenapa sis SA bagi hadiah kat cik nor? Cik nor salah seorang pengomen tegar blog dia. Cik nor suka sangat singgah blog sis SA ni sebab blog dia best n sangat menarik. Cik nor suka baca bila  dia updates pasal masakan. Walaweh...memang sis SA suka masak dan pandai masak.
Nak kenal sis SA boleh klik http://suriaamanda.blogspot.my
a.k.a Suria Amanda


11 comments:

  1. Asslmkm cik nor..
    Alhamdulillah.. Rezeki rajin menerjah blog kawan2 ye.. :)

    ReplyDelete
  2. tahniah :)
    susah nak beat top komen di blog SA.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulilah.....lepas ni baca yaasin jer terus teringat Suria Amanda ek cik Nor

    ReplyDelete
  4. Alhamdulilah.....lepas ni baca yaasin jer terus teringat Suria Amanda ek cik Nor

    ReplyDelete