Breaking News

Menang GA Tengku Butang


Assalamualaikum...

Lama bebenor nak up entry ni kat blog. Kekonon nak ambik mood.Mood ke lautlah..Macam2 betul ko ni cik nor. Kalau ko cakap ko malas kan senang. Tak payah nak bebel panjang sangat.haha. Sebenarnya cik nor dapat hadiah ni sebelum raya haji hari tu kalau xsilap. Tapi peram dulu. Hari ni baru nak keluarkan.huhu

Cik nor suka join GA or segmen , xkisahlah menang or kalah. Janji dapat kenal kawan2 baru. Jejalan kat blog kawan2 skali tengok ramai yang join GA Tengku Butang ni. Cik nor pon apa lagi klik la jugak..nak tgk hadiah (nampak sangat kan permainan cik nor kat situ..haha). Dalam hati kata..best2..trus cik nor join..:) Entry yang cik nor join GA tu kat SINI. Kalau rajin tekan lerr..hihi

Apa?Korang tak kenal Tengku Butang tu? Korang memang nak kena klu xkenal Tengku Butang. Meh sini cik nor kenalkan  . Ni hah blog dia Tengku Butang a.k.a http://tengkubutang.blogspot.my/. Jangan lupa terjah. Dia ni skali buat GA..hadiah dia tawarkan meriah sangat. Rugila saper tak join. Entry pengumunan pemenang tu kat sini : SINI. Klik la kalau nak tgk no yang cik nor menang tu..hihi

Hadiah tu bukan di taja oleh Tengku Butang tapi oleh Wanie Masduki a.k.a http://purplestarz89.blogspot.my/. Alah..taukey celebritylass tu. Apa itu celebritylass? Korang ada bau yang kurang menyenangkan kat mana2 bahagian badan tak? Hah..ini lah produknya yang boleh menghilangkan bau2 tersebut. Nak tahu lebih lanjut kenalah tanya kat Wanie..Cik nor boleh bagi review sikit2 je..:) Yang selebihnya kena tanya yang pakar.hehe. Jangan lupa terjah blog dia tu atau instagram dia : @celebritylass_waniemasduki atau twitter dia : @YaNg_AyEsHa.

Apa2 thanks a lot bagi hadiah kat cik nor. 3 botol celebrityless(5ml), kupon diskaun dan 2 utas tasbih. Cik nor suka sangat dengan hadiah2 tu...Thanks ya wanie..:)
Hambik ko panjang berjela entry kali ni.hihi.

19 comments:

  1. tahniah ciknor..cantik tasbih tu

    ReplyDelete
  2. Tahniah. nona dapat hadiah topup, berbaloi gaks, sbb guna kan...
    ye...menang kalah tak kisah, jnji dpt blogwalking..tambah kenalan~

    sis, dh join GA ni, hadiah bole tahan, rm 1k gak la~ hehee

    http://nonasani.blogspot.my/2015/10/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html

    ReplyDelete
  3. Asalam,...tahniah ya dalam blog tetap ada rezeki kita

    ReplyDelete
  4. tahniah :)
    tasbih tu memang aida berkenan.
    skang byk bagi gift tu, alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  5. wah.... tahniah cik nor... saya pulak kalau syarat joinGA tu mudah saya join juga... kalau kena folo sana sini... saya tak de banyak masa untuk itu...uhuhuh

    ReplyDelete
  6. Tahniah...best kalau rajin kan...ada je hadiah yang boleh dimenangi

    ReplyDelete
  7. Yelah...yelah....rezeki cik Nor le tu namanya.....jeles mak tau

    ReplyDelete