KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, October 20, 2015

Bbq kah kita?

Assalamualaikum...

Percubaan pertama updates blog menggunakan tab. Memang kekok sangat. Ejaan asyik salah jer. Lain yang di tekan lain yang keluar. Adoii..dasar xreti guna tel touch screen.haha

Tajuk lain tapi citer lain. Macam xkenal blog cik nor. Blog merapu jer.hihi. majlis bbq tu berlangsung 2 minggu lepas kot disekolah kakak cik nor. Tapi macam biasalan peram biar jadi pekasam dlu baru up kat sini.hehe. sekolah tempat kakak kerja tu suka sangat buat majlis makan2. Cik nor apa lagi ambik kesempatan la..tambah2 cikgu kat sekolah tu dah kenal cik nor. Makin syok la cik nor..haha.

Malam bbq tu ingat xnak g dah sebab esoknya cik nor kerja. Nak kena drive pagi2 lagi ke kota bharu. Tapi dah kakak beria ajak..pergilah jgk teman...cian plk dia tengah preggy sekarang. Part yang paling best...makan kambing bakar..perghh...sedap sangat  cicah pulak dengan black paper source. Memang terangkat la. Ada ayam bakar, bihun goreng n jajan. Memang semua cik nor rasa..hehe.  tapi satu jer kalau makan daging kambing sakit kepala 3 hr xhilang. Betul ke orang kata daging kambing ni panas?

Oklah dah panjang benar merapu. Cik nor stop sini dulu. Bai

10 comments:

  1. sedapnya makanan tu ciknor macam nk try je

    ReplyDelete
  2. Ingatkan daging yang nak di BBQ jer yang kena peram . Entry pun kena peram .

    ReplyDelete
  3. kalau sebut jer BBQ memang semuanya sedap... feveret akak ni kalau yg bako2...hahaa

    ReplyDelete
  4. daging kambing memang panas sikit cik nor.. tapi sedap! heee

    ReplyDelete
  5. lama sgt dah tak berbbq.....huuhuuhuu.............lain kali nak BBQ video call la kita dulu..hahahhahaha :)

    ReplyDelete
  6. Alahhh ....cik Nor konon konon jer tu tak mo pegi padahal hati meronta ronta nak makan kambing hihi ....

    Sedapnya kamben......

    ReplyDelete
  7. Amboi Cik Nor! sakan tau dia makan! hahahaha

    ReplyDelete
  8. wah sedapnya kan siap selfi..hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...