KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, September 15, 2015

TUDUNG AIDIJUMAL GIVEAWAY BY ANIES


Cerita first time pakai tudung butterfly:

Korang semua tahu kan cik nor jual tudung tapi cik nor jarang-jarang pakai tudung yang cik nor jual tu. Biasalah kan peniaga kena pentingkan customer. hehe. Ada la satu hari cik nor terasa rajin la pulak nak membelit. Cik nor pakai tudung butterfly g kerja. Balik dari kerja ..kebetulan housemate ada kat ruang tamu..salah sorang tegur cik nor..kak nor cantiklah pakai tudung butterfly ni..nampak muda..Dalam hati berkata "selama ni aku nampak tua ke?" Huwaa tidakkkkk...cik nor layan kan aje apa dia kata tu..haha. Tapi bila fikir balik..dah tua ke aku?hihi. Sekali sekala bolehla layan tudung butterfly..kalau hari2 memang cik nor malas nak membelit. Apa2 pon tudung bawal is the best..:)

Cik nor pakai tudung ni la diaorang cakap cik nor muda. Eh muda ke?hihi

Korang nak join ker? Jangan lupa klik banner kat atas tu..:)
 

14 comments:

  1. Gdluck cik nor .. cik nor jual tdung AJ jugak ker

    ReplyDelete
  2. errr... muda e? mmmm... kat idung tu la kot yg nampak mudanya... hehehehehe... jangan marah

    ReplyDelete
  3. Nampak macam si gadis 17 je ni..heheheh

    ReplyDelete
  4. Betul cik Nor ...
    Okje suka tengok cik nor pakai tudung belit tu.... kekadang tudung ni memainkan peranan jugak tau cik Nor

    ReplyDelete
  5. Saya peminat setia shawl butterfly. Btw nice.....

    Bagi anda @ ahli keluarga yang ada denggi. Apa penyelesaiannya?: PLATELET RENDAH

    ReplyDelete
  6. Fiza nak join la.. gd luck cik nor..

    ReplyDelete
  7. gud luck ya cik nor...

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #18. (^_^)

    Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2015/09/senarai-url-blog-18.html

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  8. cik nor pakai tudung apa2 pun ttp menten muda ;-)

    ReplyDelete
  9. GOOD JOB n terima kasih kerana sudi support n join GA sy... insya allah...ada rezeki pasti tak ke mana2...

    terima kasih sekali lagi.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...