Breaking News

Raudah Dihatiku- RTC, Kota Bharu


Assalamualaikum...

Tajuk memang kebaboomm..bila tengok gambar mana Raudah Dihatiku nyer? Haha..panjang ceritanya.Meh cik nor story kat korang yer..:)

Raudah Dihatiku ni berlangsung hari jumaat & sabtu. Kalau tak silap 4hb & 5hb September. 2 Minggu sebelum hari raya Qurban. Mula2 ingat kawan2 adik main2 je nak g. Sekali lepas jumaat dia kol nak g tak. Cik nor apa lagi..dengan pantas bersiap.hihi. Kami pergi 5 orang. Cik nor, adik lelaki n anak buah yang dalam gambar tu. Dua orang tu kawan adik lelaki cik nor merangkap driver.hihi.Cik nor malas nak drive kalau g tempat macam tu.Jadi kenalah pakai driver.kihkih

Ingat meriah ..tapi biasa jer. Orang berniaga ramai lah.Program dari tv9 xdelah banyak sangat, Sangat boringlah..huhu.Pusing punya pusing...asyik jumpa orang berniaga jer. Petang jumaat tu dapat la tengok secara live para artis...antaranya : Fikree Bakar, Tunku Hanis, Nazrief Nazri, Nina Iskandar & Puteri Najwa. Yang bestnya smua artis wanita bertudung..cantik sangat..:)

Mana gambar? Ni lah nak citer..anak buah yang ambik gambar..cik nor segan  nak ambik gambar almaklumlah guna telepon cikai jer. Balik2 umah tanya dia..mana dia ambik semalam? Apa dia jawab? Dah delete semuanya..apa?? dapatlah dua gambar yang kat atas tu. Tu pun sebab dia hantar melalui whatsapp..hhuhu..Begitu sedih...g penat2 hanya ada 2 keping gambar kenangan...hihi..pasrah...:)

Oklahlah dah panjang membebel..see u again..:)

9 comments:

  1. Biasa program gini jualan yg meriah kan..

    ReplyDelete
  2. Hahahhaha laaa kenapa delete? Huhuhuuu sedih sangat tu.

    ReplyDelete
  3. Gmbr dh delete pulak. Baru nak cuci2 mata tgk gmbr. Hehe

    ReplyDelete
  4. Kurang meriah erk Cik Nor.??hehe.. biasanya program mcm ni meriah kan...
    sedih lah plak gambar di delete... sabor je lah...

    ReplyDelete
  5. Alaa..dah delete..mesti tak puas tengok ...
    orang yg berniaga lagi ramai dari yang pergi ke Cik Nor..?

    ReplyDelete
  6. sayangnya gambar dah delete..hikhikhik...ingatkan Raudhah tu nama anak...ngeheheh

    ReplyDelete
  7. Comelnya anak dara beso sorang tu hihi.....yo yo o ckp artis cantik bertudung bagai. Tak percaya ar sebab tak de bukti

    ReplyDelete
  8. frust ekk. gambo takde :)
    aduhai...
    takpe, janji enjoy.
    tak pernah lg aida join program tv9.
    sebab x brape tgk tv9.

    ReplyDelete