KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, September 21, 2015

Bila Kami Sedondon

 Assalamuaalaikum...

Haishhh..susah betul nak updates blog sekarang. Mood asyik ke laut jer.huhu.Hari macam nak merapu sikit. Harap korang bertabah membacanya.  Gambar ni kalau xsilap awal tahun ni punya gambar.Dah akhir tahun baru ingat nak upload kat sini.Terbaik laha cik nor..:)
 Kenapa kami sedondon. Kami nak g 'belarok' kalau dalam bahasa Kelantan. Kalau orang luar tak tahulah panggil apa. Pihak lelaki ke rumah pihak perempuan untuk majlis persandingan setelah selesai akad nikah.
 Sila abaikan selipar yang cik nor pakai tu. Tengok bahagian atas sahaja.Haha. Sempoi kan..atas dah cantik tapi bila pandang bawah....alamak..:)
 Wefie bersama anak buah dan adik bongsu.Menunggu rombongan cukup. Boring jer bab tungu-menunggu ni..:)
Adik bongsu cik nor with anak buah.Dah macam adik beradik 2 orang ni.

Oklah itu sahaja untuk hari ini.Lain kali cik nor tulis lagi..:)

9 comments:

  1. Perkataan baru hari ni.. Berlarok.. Hee

    ReplyDelete
  2. berlarok tu macam bertandang ke cik nor?

    ReplyDelete
  3. lama tak dengar perkataan belarok tu..:)

    ReplyDelete
  4. Berlarok ek hihi....ingatnya karokkkk...karoke hihi
    Tapi bestlah cenggini Cik Nor....sporting memasing

    ReplyDelete
  5. aida panggil bertandang...
    and famili aida pun, ada function mesti sedondon :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...