Breaking News

Bestday Celebration & Open House

 Assalamualaikum...

Seminggu  jumpa 1 entry baru cik nor. Manala janji2 cik nor sebelum nie? Kata satu hari satu entry..kena tukar ni..satu minggu satu entry lak..haha. Confirm blog cik nor hilang followers kalau buat macam tu..

Tak payah nak membebel panjang sangat yer cik nor. Back to the tittle & picture.. Dah nak raya balik baru keluar entry ni. Majlis sambutan hari jadi ni berlangsung di hari terakhir bulan syawal..jatuh pulak pada harijadi anak buah cik nor. Maka buat lah majlis makan-makan skit. Tak banyak mana pon masak. My kakak just goreng mihun & mee, buat puding kek, puding oreo dan makanan ringan. Then ada lah hamba Allah yang sponser satey...alhamdulillah. Tetamu jemputan just jiran-jiran and kawan-kawan anak buah. Walaupon tak ramai tetap jugak meriah hingga ke malam...:)
 Nie candid adik bongsu cik nor. Sila abaikan latarbelakang yang agak tidak senonoh itu..Nampak kerajinan cik nor kat situ. Mohon kepada bakal2 mak mentua cik nor abaikan gambar belakang itu..haha
 Selfie bestday girl bersama mama nya. Tema petang tu pink kaler kot. haha.. Siap bertema bagai walaupon majlis kecik-kecik..:)
 Ni lah kek untuk bestday girl.. Biasa-biasa jer.Janji ada ke kan dik..:)
 Selfie lagi bersama kakaknya dan kawan-kawan. Buat apa pon mesti kena selfie. Tak gitu dik?haha
 Selfie with her mama..memang 2 orang kaki selfie..haha
 Nie pavlova yang cik nor tempah kat Kota Bharu. Cik nor memang jakun first time try pavlova ni.haha.Tak best sangat rasanya. Manis jer lebih..huhu.RM30.00 untk 1kg.
Last sekali..gambar kabur tapi letak jugaklah..haha..korang layan kan ajer yer...:)

Oklah itu sahaja untuk hari ni..InsyaAllah..ada masa cik nor update lagi..:)

11 comments:

  1. Salam singgah pagi..
    bestnyer....

    ReplyDelete
  2. HIhi...dah kena sawan jugak ke Cik Nor.....yelah patut tukar yag line tu.....sebulan satu entri kihkihkih....
    Hepy Besday buat anak buah cik Nor

    ReplyDelete
  3. Last makan masa Bezday TLBD hari tu.....buat sendiri.....Betul tu Cik Nor Pavlova ni bukannya sedap sangat pun.....manis je le

    ReplyDelete
  4. syoknya jamu mata tgk makanan,,ahahahaa

    ReplyDelete
  5. dah kenyang lepas lunch tapi tengok pavlova tuh teringin pulak. hihi

    ReplyDelete
  6. happy besday ^ ^
    tak pnah g rase pavlova ni

    ReplyDelete
  7. aida x pernah makan pavlova.
    memang x tau pe rasa nyer.
    x sedap ekk ?

    ReplyDelete