Breaking News

Alahai Roti Jala

Assalamualaikum

Sejak balik dari cuti sempena raya Qurban memang liat skit la nak updates blog. Mood masih lagi ke laut.Entah laut biru ke merah cik nor tak thu lah..haha

Gambar roti jala tu after raya puasa kalau tak silap.Tapi nak up jugak kat sini walaupon dah basi. Harap korang sudi membacanya. Siapa buat? yang pasti bukan cik nor. Cik nor tahu makan jer. Kuah kari tu housemate cik nor yang buat manakala roti jala yang cantiknya officemate dia yang buat.Diaorang buat majlis hari raya kalau tak silap. Ada lebih housemate cik nor bawak balik la. Alhamdulillah rezeki..:)

Kalau nak tunggu cik nor buat..harap la.Macam tunggu bulan jatuh ke riba la.haha

Oklah..sampai sini dulu..bai..:)

16 comments:

  1. makan roti jala sambil tekan menekan...yeahhhh

    ReplyDelete
  2. Sedapnya...
    Patutlah rasa lapar ja. Dari pagi tak makan sebab sibuk sangat.

    ReplyDelete
  3. nampak sedap roti jala tu cik nor.. dah lama aiza tak makan roti jala..

    ReplyDelete
  4. nak gak tunggu cik nor buat..hehee :p

    ReplyDelete
  5. Tak lama menjala... Selamat best gak nih..

    ReplyDelete
  6. Masyaallah...kuss semangat mak tengok roti jala memalam ni tau. Esok nak gi makan roti canai ar

    ReplyDelete
  7. sedapnyer..terus lapar rasa perut ni..nak menjala kat mana eak tghari ni

    ReplyDelete
  8. sedapnyer..terus lapar rasa perut ni..nak menjala kat mana eak tghari ni

    ReplyDelete
  9. Subahabnallah rupanya masih dalam bloglist kan..tqvm

    ReplyDelete
  10. ni fevret. kasila brapa gulung pun mesti dapat tibai punya..

    ReplyDelete
  11. aida pernah buat da roti jala.
    misi sukses.
    but lom ada siaran ulangan :) ha ha ha

    ReplyDelete