KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Sunday, August 2, 2015

Souvenir Dan Hadiah Segmen

Assalamualaikum..

Tak tepati janji sungguhkan cik nor ni. Dua hari cuti hari minggu maka 2 hari jugaklah blog cuti tanpa sebarang entry baru.hehe. Nak buat macam mana..cik blog sibuk. Tambah2 pula line tenet macam siput lagilah malas nak buka blog..:)

Berbalik kepada gambar kat atas.. souvenir tu cik nor dapat dari bos cik nor yang g bercuti ke Jakarta sebelum bulan puasa lalu. Cik nor requestlah suruh dia belikan FM untuk cik nor. Memanglah dia beli untuk cik nor, bila cik nor tanya apa dia beli untuk staf lain. Boleh dia jawab.. saya tak beli apa2 kat diaorang. Lagipun diaorang tak tahu saya pergi Jakarta. Oleh kerana jawapan dia macam tu, maka cik nor senyap jer la..:) Dalam hati berkata..bertuah jugak dapat bos macam nie.haha

Keychain Kelantan tu cik nor dapat dari Mama3farhanah a.k.a http://mama3farhanah.blogspot.com. Cik nor just suka2 jer join.Tak sangka la menang pulak. Entry segmen tu cik nor malas nak cari dah.Haha. Tapi entry pengumunan pemenang ada :http://mama3farhanah.blogspot.com/2015/06/pemenang-untuk-segmen-teka-dan-menang.html.

Apa2 pun terima kasih buat Mama3farhanah kerana bagi hadiah ni untuk cik nor. Kalau ada segmen macam lagi jangan lupa ajak cik nor join..:)

Oklah.Itu saja untuk hari ni.Babai..:) 

8 comments:

  1. Asslamualaikum.. untungnya dapat hadiah.. hihi

    ReplyDelete
  2. salam singgah..slmt har raya. Murah rezeki cik nor..rezeki blog.

    ReplyDelete
  3. dari jauh sourvenir tu..alhamdulillah rezeki Kak Nor

    ReplyDelete
  4. tahniah.
    aida selalu tak bertuah kalau join ga.
    sesekali aje menang :)
    tapi enjoy join ga la kan...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...