KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, August 18, 2015

Pemenangnya Ialah.....

Assalamualaikum...

Tengok orang updates blog bestnya..cik nor ada penyakit M susahlah sikit nak updates ikut masa.Sebelum nie cik nor ada janji nak updates blog 1 entry sehari. Tapi hampa janji tu tak dapat dilaksanakan.Sori yer kawan-kawan.

Korang tak entry yang INI? Alah entry yang cik nor suruh teka apa isi kandungan paper bag tersebut tu?Ada 6 orang yang menjawabnya. Tapi sorang jer yang jawab tepat. Yang lain jauh terpesong dari jawapan sebenar.haha

Nak tahu siapa pemenangnya?

T
a
r
a
a


http://duniakita94.blogspot.com
Tahniah kepad Ikhwan dari http://duniakita94.blogspot.com a.k.a Ikhwan Yusuff. Sori yer semua lambat umunkan siapa pemenangnya..:) Kepada ikhwan jangan lupa contact cik nor untuk menuntut hadiah anda. Whatsapp : 0199791081 or email : normi80my@yahoo.com.

Kepada yang tidak berjaya lain kali cik nor buat lagi. Harap sudi join yer..:)

12 comments:

  1. tahniahhhh pada yang berjaya...
    pandai teka-tekaaa :0

    ReplyDelete
  2. tahniah..buat la lagi..nak teka pulak..:)

    ReplyDelete
  3. tahniah pada pemenang..
    Cik Nor kira okey jugak..kaksura kalau dh dpt penyakit M..asyik tenggelam jer..nak timbulnya susah..hihi

    ReplyDelete
  4. tak sempat nak jawab.. huhu.. tahniah ikhwan..

    ReplyDelete
  5. ehhh... nama kita..hihihihih tq cik nor...

    ReplyDelete
  6. Ruginya tak dapat teka ....kalau tak sure dah dapat shawl Cik Nor ni hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...