KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, August 13, 2015

Koleksi Instant Shawl Terkini Di Cik Nor Collection's



Assalamualaikum..

Dah lama cik nor tak updates pasal tudung yang cik nor jual kan.Cik nor berniaga lagi cuma slow sikit la. Tak sempat nak updates kat blog. Kepada yang friend dengan cik nor kat wechat diaorang akan tahu la koleksi terbaru instant shawl yang cik nor jual.

Material instant shawl ni dari kain shiifon. Tak licin dan tak panas.Just sarung dan pin. Terus boleh g mana2..:)

Harga : RM24.00 (tidak termasuk pos)

Berminat nak dapatkannya jangan lupa contact cik nor : 0199791081 (call/sms/wechat/whatsapp)

P/s : Abaikan muka model yang selebet itu..just tengok tudung sahaja..:)

11 comments:

  1. manik2 tu cik nor buat sndiri ke???

    ReplyDelete
  2. ruby pun pakai instant skrg..maklum lah..anak dah 3.. nk mik kira gak masa bersiap.. ruby beli kt uptown rm37..huhu

    ReplyDelete
  3. Terbaik cik nor. Semoga terus berjaya dalam perniagaan

    ReplyDelete
  4. wow. anta kat butik vendor la cik nor.
    cantik :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...