KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, August 24, 2015

Giveaway 1.0 by Hernee Nazir

giveaway hernee nazir 
Assalamualaikum...

Nak join GA kat atas tak? Nak tahu apa syarat2nya? Nak tahu hadiah menarik yang ditawarkan? Rugi tau tak join..:) Jangan lupa klik banner cantik kat atas tu..:) Hernee ni kawan cik nor masa belajar kat Uitm dulu. Still keep in touch walau dah berpuluh tahun terpisah..hihi.

All the best..:) 

32 comments:

  1. good luck cik nor
    pppstt: ccik nor nak buat guano x kena no cik nor. hihihi

    ReplyDelete
  2. Gud luck cik nor.. mana tahu rezeki berkawan lama kan..

    ReplyDelete
  3. Good luck. Semoga berjaya ye. Amiin..

    ReplyDelete
  4. Aik aik? Cik Nor memang join contest je ke lately? Haha ok ok goodluck!

    ReplyDelete
  5. Kaya hadiah ler awak cik Nor sepanjang tahun join GA hihii

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah...moga ada rezeki ..aamiin..:)

      Delete
  6. Gudluck cik nor :)
    Blh la terjah ni.. Hee

    ReplyDelete
  7. Good Luck..
    Dari segemen yang sama..
    Jangan lupa singgah blog saya dan follow ya..
    http://www.alongmisuari.com/2015/08/giveaway-10-by-hernee-nazir.html

    ReplyDelete
  8. all the best.

    http://penulishingusan.blogspot.com/2015/08/giveaway-10-by-hernee-nazir.html

    ReplyDelete
  9. jalan2 sni.. di ga yg sama

    http://www.nurfuzie.com/2015/08/giveaway-10-by-hernee-nazir-31-ogos-2015.html

    ReplyDelete
  10. lama sudah tidak melihat lomba macam ini. semoga menang ya dik

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...